ShowMe vélemények?
Sziasztok. Szeretném eladni az iPhone 11-es készülékem, viszont a rejoynak 51.000 forintért nem szeretném odaadni, ezért tovább kerestem.
Rátaláltam erre a ShowMe oldalra, barátságos összeget ajánlottak. Viszont nagyon kiábrándító, hogy 5000 forint a visszaküldés. Van valakinek tapasztalata ebben? Bevizsgálás után mennyire lehet - az összeg?
Visszaküldésért 5000 Ft-ot elkérnek + még le fogják húzni a készülékedet, örülj, ha 45-40-ért eladhatod nekik. Inkább marajd a rejonál, mert legalább ingyen hozzák-viszik a készüléket (tudom, mert én is adtam már el, egy másikat meg visszakértem). Ilyen kis hoki cégeket hanyagolnám, marajd a biztosnál.
Egyébként van egy csomó elérhető kupon az interneten: diverzumnál, vagy a rejoy tiktok bioban, vagy tech2/anoniminc-nak is vannak kuponjaik amivel többért adhatod el a készüléked a rejoynál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!