Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Gyerekzárat ami egy elosztó...

Gyerekzárat ami egy elosztó van hogy lehet megszüntetni?

Figyelt kérdés
febr. 16. 19:14
 1/5 Szirty ***** válasza:

Egy elosztó van?

Miről van szó?

Ha arra a védelemre gondolsz ami megakadályozza hogy egy szeget bele lehessen dugni az aljzatba, azt gyermekvédelmi retesznek hívják.

Megszüntetni?

Elosztója válogatja.

Sok elosztót szét sem lehet szedni roncsolás nélkül mert vagy szegecselve van, vagy ultrahanggal összehegesztve, néhánynál meg olyan csavart alkalmaztak amit csak befele lehet csavarni, kifelel nem.

Néhány fajtában a GYV retesz önálló egységet képez, így ha sikerül szétszedni, az egyszerűen kipattintható belőle.

Más fajtánál meg bele van építve. Azt is ki lehet barmolni, de nem annyira könnyen.

febr. 16. 19:25
 2/5 anonim ***** válasza:
Beszélni magyar?
febr. 16. 19:42
 3/5 A kérdező kommentje:

1.

Én átfúrtam fúrógéppel azt a műanyagot ami benne van és így működik mert már annyira tönkrement a gyerekzár pedig még csak fél éves az elosztó hogy már nem lehetett beledugni semmit

febr. 16. 20:03
 4/5 anonim ***** válasza:

2, itt csak te nem érteni magyar.

Cseppents rá vékony olajat, műszerolajat, vagy fújj rá valami más kenőanyagot. Én TF2 teflonos sprét használok erre. Ez kicsit használ, könnyebben elcsúszik az útból a retesz. Nem kapsz idegrohamot amig bedugsz valamit.

Múltkor ordítás, káromkodás a műhelyből... megyek ki megnézem faternál mitől olvadt ki a B100-as. Hát a 140-es satuba be volt fovga a hosszabbító, abba meg egy gép dugvillája és a satuval tolta össze :D

febr. 16. 21:07
 5/5 A kérdező kommentje:

4.

Köszönöm hát én nekem az vált be úgy néz ki hogy fúróval szépen megfúrtam aztán még ezt lehet ötvözni azzal amit írtál!

hát igen a kettes egy troll sajnos ebbe a kategóriába is már több troll van mint normális válaszoló!

febr. 16. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!