Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Beleesett a hajszárító a...

Beleesett a hajszárító a kádba, hogy szedjem ki?

Figyelt kérdés
Tele van töltve a kád és a hajszárító be van dugva. Hogy szedjem ki? A vizet letudnám engedni a hajszárító a másik oldalon van !

2012. jan. 10. 22:02
1 2 3
 21/24 anonim válasza:
Ja és családfa témakörbe?! mi köze is van hozzá? :D
2012. jan. 11. 00:58
 22/24 anonim válasza:
18!Én emlékszem erre.De arra nem,hogy lecsapta a biztosítékot.
2012. jan. 11. 05:43
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

ma 05:43

Pedig lecsapta,mert elmondta,hogy bár bedobta a hajszárítót,semmi nem történt.De már döntésre jutottak a lányával,és mesélte.hogy a "B" terv az lett volna,hogy felviszi a tetőre,és lelöki,de ezt nem volt képes megtenni.Így megfojtotta..Később amikor hazaért a fia,és a férje,feladta magát a rendőrségen..

A bíróságon kiderült,hogy több orvos is alátámasztotta,hogy már hiába kapott a lánya morfiumot,nem volt hatása,és tényleg pokoli fájdalmai voltak.Ha az anyja nem segíti át a halálba akkor is maximum pár hónapja lett volna hátra neki,kínzó fájdalmakkal együtt.Elítélték a törvény értelmében,de Göncz Árpád fel is mentette..Ha megtalálom a riportot,belinkelem..

2012. jan. 11. 09:20
 24/24 anonim válasza:
100%
Utsó valahol megtaláltam,köszi!Nekünk még anno töriórán lett elmesélve,amikor arról beszéltünk hogy a közt.elnök adhat amnesztiát.Arra emlékeztem hogy miért tette,stb,csak arra nem,hogy a hajszárító lecsapta a biztit,ezért megkellet h fojtsa...:( De elolvastam egy cikket.
2012. jan. 12. 08:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!