Beleesett a hajszárító a kádba, hogy szedjem ki?
Figyelt kérdés
Tele van töltve a kád és a hajszárító be van dugva. Hogy szedjem ki? A vizet letudnám engedni a hajszárító a másik oldalon van !2012. jan. 10. 22:02
1/24 anonim válasza:
Ne nyúlj semmihez, előbb kapcsold le a biztosítékot.
2/24 anonim válasza:
Húzd ki a hajszárítót a konnektorból.
3/24 Gress válasza:
De miért nem húzod ki a konnektorból?
4/24 anonim válasza:
Előbb a biztosítékot kapcsold le!
6/24 anonim válasza:
Szerintem kapcsold le az áramot az automatánál,addig elemlámpa vagy gyertya,szedd ki a hajszárítót,áram vissza.Szerintem így a legbiztonságosabb,ez nem játék,és a hajszárítót egy ideig ne használd míg ki nem szárad teljesen.
7/24 anonim válasza:
Kamukérdés.
Ha a hajszárító beleesett volna a vízbe, már rég kivágta volna a biztosítékot.
9/24 A kérdező kommentje:
De hogy szedjem ki? Hogyne kamu, ez a szórakozásom, hogy 10 kor ilyeneket írogatok ki! Nem csapta le, én sem értem, hogy miért, de hogy szedjem ki???
2012. jan. 10. 22:15
10/24 anonim válasza:
de már megírták hogy szedd ki,miért nem csinálod?
áramtalanítsd a lakást és utána húzd ki a szárítót.áá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!