A kórházi fürdőszobákban van hajszárító? Egyik kórházi "mithozzmagaddal" listán sem láttam.
Hát én sem mostam hajat, mert császáros voltam, de így is szombat éjjel mentem be és kedd reggel engedtek haza.
Jó volt ott egy lány, akinek problémái voltak és egy hétig bent volt, neki hoztak be.
az első babámmal 2 hetet feküdtem bent, azért jutott eszembe, de már nem emlékszem, hogy volt-e hajszárító vagy nem
köszönöm a válaszokat, ezek szerint nincs :)
Nincs de ha olyan a hajad hogy naponta mosni kell és beállítani az nem biztos hogy jó lesz (úgy értem nem fogod tudni "belőni" mindennap mert ha simán szülsz gátmetszésed ha lesz az esetleg fájhat főleg hosszasabb álldogálásnál, ha császáros vagy örülsz hogy lemosdasz úgy ahogy nem hogy még hajat moss, száríts stb.
Ha nem ilyen a hajad hanem egyszerűen csak 2-3 naponta szoktad mosni, akkor mielőtt elindultok a kórházba (ha nem olyan baromi erősek a fájásaid hogy menni se tudsz) gyorsan úgyis le szokott zuhanyozni az ember lánya, borotválkozás, hajmosás is belefér még.
És igen általában 3-4 nap után már engednek is haza szóval majd otthon ráérsz megmosni.
Illetve ha nagyon nyugis babád van, semmid se fáj, és minden oké akkor utólag is behozathatod, de szerintem kisebb gondod is nagyobb lesz ennél:)
Én első babánál nem tudtam hajat mosni előtte mert olyan gyorsan és erősen jöttek a fájások hogy nem bírtam volna még szárítgatni (nagyon hosszú volt a hajam akkor).
De 4.nap kiengedtek a kórházból és addig simán bírta a hajam.
A második és harmadik terhességemnél lassabban jöttek a fájások és csak fokozatosan erősödtek, így volt időm megmosni, szárítani. 4.nap reggel jöttünk haza szintén ráértem akkor mosni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!