Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Techics SU-v620 erősítő...

Techics SU-v620 erősítő javításban tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés
(Előre tudatnám a segítőkész válaszolókal hogy a tudásom a villanyszerelésel kprlátozott de szeretném fejleszteni magam ezért foglalkozok ezzel.) Az erősítőt néha rá lehet venni hogy bekapcsoljon de nehezen és azt sem tudom hogy minek függvényében tudom bekapcsolni amikor bekapcsol. Sejtésem szerint protect módban van mivel nem húznak be a relay- ek. Próbáltam átmelegíteni a nyáklapot hajszárítóval hátha van valahol hideg forrasztás és ez okozza ezt a tünetet. A mágneskapcsolókat megkocogtattam hátha összesültek az érintkezők de nem produkált semmit.
ma 14:03
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!