Hogyan kapcsoljam ki a powerbank lámpáját?
Figyelt kérdés
Már vagy 2 napja folyamatosan világít a Borofone régi típusú powerbankom lámpája. Amikor először észrevettem a táskámban volt és töltötte a telefonom, semmit nem csináltam vele.Mindenhogy próbáltam már kikapcsolni nyomtam röviden, hosszan a bekapcsoló gombot, többször egymás után de semmire nem reagál. A kijelzőn pedig nem a töltésszint áll hanem az hogy 188.tegnap 15:52
1/2 anonim válasza:
Ha csak a bekapcsoló gomb van próbáld még nyomkodni. Vagy várd meg amíg lemerül aztán kikapcsol magától.
2/2 anonim válasza:
Két gyors rövid gombnyomás egymás után a lámpa vezérlés.
Ha a kijelzőn furcsaság látszik, lehet hogy nem rendesen működik. Arra meg nincs gombkombó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!