Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » EVVA riaszto belso dobozat...

EVVA riaszto belso dobozat hogyan lehet lekapcsolni?

Figyelt kérdés

Van az albinkban egy EVVA riaszto beszerelve, ami nincs bekotve/elofizetve a szolgaltatohoz. Ket even at semmi baja nem volt, ma ejjel bekapcsolt a doboz, tehat aktiv lett. Zug, ami az eloszobaban zavaro, valamint 10 percenkent csippant egyet, amit hallani az egesz lakasban.

Minimalis gombmennyiseg van rajta, azokkal probaltam kikapcsolni, de nem sikerul.

Tulajt nem szeretnem ezzel zargatni, kikapcsolo gombot nem talalok rajta, biztositekot mar lecsaptam, meg vissza, az sem segitett. Nem tudom mi aktivalta, de nagyon idegesito.

Valakinek otlet? Anelkul, hogy megrongalnam a cuccot?

#EVVA #Kerem kapcsolja ki
okt. 30. 09:50
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!