Véletlenül belenyúltam a konnektorba. Lehet belőle baj?
Figyelt kérdés
Pánikbeteg vagyok, és most ezen is bestresszeltem. Egy olyan lakásban voltam, ahol a konnektor a kapcsoló alá van szerelve és ahogy sötétben tapogatva próbáltam felkapcsolni, úgy nyúltam bele.tegnap 20:15
2/7 anonim válasza:
Ahogy előttem is kérdezték, megrázott? Azt azért észre szokás venni.
3/7 anonim válasza:
Elég vékonyka ujjaid lehetnek! Vagy csak a védöföldeléses konnektor feszültségtöl szigetelt részébe tapiztál?
4/7 anonim válasza:
Ha most itt irogatsz kérdéseket, akkor a meglévő hipochondriádon kívül semmi nem lesz.
5/7 anonim válasza:
A kialakításánál fogva segédeszköz nélkül veszélytelen.
Max. olyan problémát okozhat egy dugalj, hogy sötétben belerúgsz, vagy rálépsz, de az is inkább traumás jellegű, nem fiziológiás.
6/7 anonim válasza:
Nem.
A konnektoron található két kicsi kerek lyuk valamelyikébe kellene belenyúlnod, hogy áramütést szenvedj el.
7/7 Morzsi007 válasza:
Száraz kézzel , ujjal belenyúlsz, nem tud megrázni, hacsak nem 3 mm vékonyak az ujjaid. Ha így lenne, akkor is csak az egyik lyuk veszélyes. Észrevetted volna, ha hozzáérsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!