Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Ügyfélkaput nem használom .....

Ügyfélkaput nem használom .. de van.. Eztán sem szeretném használni sem az ügyfélkapu pluszt,sem a DÁPot... Milyen hatranyaim lesznek ?

Figyelt kérdés

Nem akarok online ügyet intézni...később a valasztast is ehhez kötik, nem bánom..

Egyébrol tud valaki?

Van egy autó a nevemen..ezzel kapcsolatban lehet gondom?

Holnap megyek a kormányablakba, de szeretném tudni, hátha van valakinek információja.

Köszönöm, ha időt szansz rá!

ma 12:42
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Jogosítványt mikor hosszabbítasz, akkor sem kell bemenni, hanem lehet ügyfélkapun is igényelni, és olyankor nem is kell fizetni a cseréért, persze orvosi attól még fizetős. Kategória bővítés, forgalmi vizsga után is itt kértem az új jogsit, meg ugye az idő is pénz.

Nekem is van, és egy kezemen meg tudom számolni, hogy egy évben hányszor nézek bele, de ettől még hátrányát nem láttam.

ma 14:32
 12/14 anonim válasza:
Ha EU-kártyát igényelsz, percek alatt elintézik, kipostázzák, nem kell a hivatalban sorban állnod, a munkáltatódtól előre munkáltatói igazolást kérned.
ma 15:01
 13/14 anonim válasza:
EU-s taj-kártyát...
ma 15:01
 14/14 anonim ***** válasza:
Valamint: azonnal be tudsz nyújtani hivatalos papírokat, hatósági ügyeket intézni (epapir szolgáltatás), Ez se megy majd Ügyfélkapu nélkül és lehet időpontot foglalni kormányablakba, meg sorbanállás, ügyintézőnek papírok adogatása, hosszas magyarázat arról: mit szeretnél stb.
ma 15:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!