Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Lehet egyszerre Ügyfélkapu+-m...

Lehet egyszerre Ügyfélkapu+-m és Digitális Állampolgár Mobilalkalmazásom?

Figyelt kérdés
... Az Ügyfélkapu +-t most regisztráltam, nekem működik. Mellette ha letöltöm a DÁP-ot, az nem zavar meg semmit a rendszerben, egyáltalán lehet? Mert tudtommal a 2 ugyanaz amúgy.
tegnap 20:59
 1/3 Mad Max2 ***** válasza:
57%

A DÁP jelenleg semmire nem jó

Szerintem érdems azt egyenlőre hanyagolni... Már csak azért is mert annak a jelenlegi funkciója csak az hogy adatokat gyűjtsön az emberekről.

Az ügyfélkapu+ bőven elég, azzal lehet ügyintézni, a DÁP egyenlőre semmiféle ügyintézésre nem alkalmas!

tegnap 21:12
 2/3 anonim ***** válasza:

ÉN használom a DÁP-ot, nem kell magammal vinni se jogsit, se iratokat, elég a telefon. Már igazolttattak is így, és nem volt semmi.

A DÁP segítségével nem tudnak meg semmi újat, amit egyébként nem tudnak.

Ja, és az Ügyfélkapu helyett is jó. Ugyanúgy be lehet jelentkezni vele a magyarorszag.hu oldalon, és ügyet intézni.

tegnap 23:07
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi!
ma 08:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!