Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hasznosak a szolgáltató...

Hasznosak a szolgáltató mobilalkalmazásai, vagy az oldalukon is minden elérhető?

Figyelt kérdés

2023. aug. 16. 10:15
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
A telekom appot szeretem, tök jó, hogy néhány koppintással el tudom intézni a dolgaimat és nem kell az ügyfélszolgálaton a sorban szagolni az előttem álló büdös izzadság- és cigiszagát és nem kell az ügyfélszolgálatos unott pofáját nézegetni.
2023. aug. 16. 10:37
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Én a Yettel appjában szoktam befizetni a számlát, plusz ellenőrizni, hogy mennyi mobilnetem, percem maradt. A weboldalon is meg lehetne nézni, de az appban kényelmesebb.
2023. aug. 16. 11:13
 3/5 anonim ***** válasza:
Az app általában több lehetőséget kínál.
2023. aug. 16. 18:14
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem is esete­nként az alkalmazás több dolgot kínál. Telekom -nál legalábbis így van feltöltős és előfi­zetős ügyfelek részére is.
2023. aug. 22. 14:05
 5/5 anonim válasza:
Jobb, egyszerűbb és ha olyan helyen vagy, ahol nem tudsz telefonálni, akkor pár kattintással kész is. Nekem a másik kedvencem a Telekom Mobilvásárlás appja, ahol egész országba tudok jegyet venni, mobilpakolást fizetni térképre kattintással, autópálya matricát venni, meg lehetne akár lottózni is, de mondjuk azzal nem élek.
2023. szept. 21. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!