Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Más is regisztrált már az...

Más is regisztrált már az ugyfelkapu+ rá?

Figyelt kérdés
Azt írja bejelentkezesnel hogy nem megfelelő az azonosító vagy a jelszó. Így nem tudok belépés regisztrációm után sem az ugyfelkapu+ba. De a régi ugyfelkapuval meg működik a belépés és az e receptek például pedig azt írta az utasítás hogy már csak az ugyfelkapu + nak kellene működnie. Az meg pont nem működik.

tegnap 19:37
 1/8 retektorta ***** válasza:
Nekem működik a +.
tegnap 19:47
 2/8 Szervizmérnök úr ***** válasza:
60%

Lehet, hogy generálni kellene egy új jelszót, amihez kell az email-cím természetesen, oda kapod a linket vagy jelszót, pontosan már nem emlékszem.

Meg egy időben a böngészőben tárolt cookie kezelésével is voltak gondjai a rendszernek, azt kellett törölni.

tegnap 19:56
 3/8 anonim ***** válasza:
0%
Nem értem mire jó ez az ügyfélkapu plusz, mikor csak átmenetileg lesz használható, a digitális állampolgárság a végleges. Legalábbis az ügyfélkapuhoz viszonyítva. A pluszt csak a kétlépcsős azonosítás miatt csinálták.
tegnap 20:02
 4/8 anonim ***** válasza:
Dehogy is kell új jelszó Pontosan hogy az eddigi sima ügyfélkapus neveddel, jelszavaddal a legegyszerűbb megcsinálni az ügyfélkapu + regisztrációt! Szerintem nekiülsz még egyszer nyugodtan, odakészíted a mobilodat, bejelentkezel, felajánlja: Akarsz ügyfélkapu + regisztrációt? Betűről betűre le van írva, milyen telefonra milyen segédprogramot kell letölteni, és telepíteni. Ha ez megvan, pofon egyszerű az egész. (ha nem megy privátban küldök linkeket)
tegnap 20:11
 5/8 Szervizmérnök úr ***** válasza:

Arra már nem emlékszem, hol írták ezt a jelszógenerálást, de van egy ilyen is:

[link]

12. Ha mindent jól hajtunk végre, akkor sikeresen megtörténik a kétfaktoros azonosítás beállítása. A betöltődő új oldalon szerepel egy törlőkód (ezzel törölhető a későbbiekben az Ügyfélkapu+ regisztráció), ezt mindenképpen érdemes lejegyezni, majd kipipálni az erről szóló fehér rubrikát, majd megnyomni a Befejezés gombot.

NAGYON FONTOS: a Befejezés gomb megnyomása után meg kell várni, hogy a rendszer automatikusan visszaléptessen az Ügyfélkapu bejelentkezési oldalra, csak ezt követően lesz érvényes a regisztráció. Ellenkező esetben az egész folyamat érvényét veszti, és az Ügyfélkapu+ nem fogja elfogadni a felhasználónevet és a jelszót, és a kétfaktoros azonosításig el sem lehet jutni.

tegnap 20:31
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanaz a jelszó kell a pluszra is.

"Nem értem mire jó ez az ügyfélkapu plusz"

Pont a kétlépcsős miatt jó.

"a digitális állampolgárság a végleges"

DÁPra például én nem tudok regelni, mert régi a személyim. Gondolom vagyunk még pár millióan így. Szóval előbb ezt kell megoldani, de addig is a kétlépcsőssel biztonságosabbá teszik a rendszert.

Én meg azt nem értem hogy a néhány pontból álló magyar, világos leírás alapján sem tudja valaki megcsinálni.

Annó a krétás feltörésnél mondták hogy azért nincs kétlépcsős, mert a tanárok - két diplmával - nem tudják használni.

Most meg a könyvelők - szintén javarészt diplomával - nem képeset sem regisztrálni, sem használni a rendszert... és ilyenekre bízzam az adataimat, pénzügyeimet.

Tragédia ez a digitális sötétség és tehetetlenség... öcsém... egy kibaltázott kódot kell bemásolni!!

tegnap 20:38
 7/8 anonim ***** válasza:
#3# Már megcáfolta az illetékes hogy a + csak átmeneti lenne,nem szűnik meg jövő év végén.
tegnap 22:55
 8/8 anonim ***** válasza:
Én azt nem értem hogyha más weboldalak már évekkel ezelőtt egyszerűen meg tudták oldani hogy egy kódot is küldenek belépéskor a tulaj e-mailjére vagy telefonszámára akkor itt miért kellenek segédprogramok meg új alkalmazás stb.telefonszámot,e-mailt tudják,meg kellett adni ü.k.regisztrációnál.
tegnap 23:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!