Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Miért nem méri az alvásom az...

Miért nem méri az alvásom az Apple Watch?

Figyelt kérdés
Egész eddig mindig mérte, semmi probléma nem volt, a beállításain semmit nem változtattam, de az elmúlt héten minden nap azt írja, hogy nincs adat. Már lecsatlakoztattam az órát a telefonomról és visszaállítottam újként, nem biztonsági mentésből, újra beállítottam az alvási ütemezéseket rajta, és továbbra is azt írja az egészség app, hogy nincs adat. Miért lehet ez, és hogyan tudnám megoldani? Köszönöm!

nov. 24. 10:49
 1/4 anonim ***** válasza:
Az jutott először eszembe, hogy meghibásodott az egyik szenzor, de lehet nagyot tévedek.
nov. 24. 11:05
 2/4 anonim ***** válasza:
Külön el tudod végezni az összes mérést?
nov. 24. 11:06
 3/4 anonim ***** válasza:
Lehet tudnék segíteni, de mivel lepontoznak a fa****lapok, nincs kedvem. Majd az új felhasználók, akik mindent is tudnak, majd segítenek. Én eddig hobbiból próbáltam segíteni, elment a kedvem tőle, mindenki érezze jól magát.
nov. 24. 15:28
 4/4 anonim válasza:
Hány százalékos akkuval fekszel le? Ha 30% alatt van este, akkor nem méri az alvást ha jól tudom.. Vagy talán új szíjat használsz és elfordul a csuklódon?
tegnap 06:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!