Miért különbözik az Airpods 4-ek Model számai?
Figyelt kérdés
A múlt héten vettem 2 db Apple Airpods 4-et! Az egyiknek A3055 a model száma, a másiknak pedig A3056 a model száma. Mind kettő ugyan azt tudja! Mind kettő a zaj kioltós, drágábbik változat. De Model számuk mégse ugyan az. Mind kettőt egy helyen vettem a Magyar Telekom-tól. 2 Év jótállással. Szóval model számok különböznek! A3055 és A3056. De más különbséget nem tapasztaltam az elmúlt egy hétben. Miben különbözik még? És miért van két féle model számmal? - Nem hinném hogy szürke importos lenne. Mert a Magyar Telekomtól vettem, és adtak rá, egyenkét két - két év jótállást.nov. 18. 09:57
1/4 anonim válasza:
A3059 a bölcső
A3056 a bal füles
A3055, A3057 a jobb füles
2/4 A kérdező kommentje:
1-esenk! Úgy látom nem érted a kérdést! Két külön azaz összesen két pár vagy másnéven 2 db Apple Airpods 4-et vettem! Nem egy és ugyan arról az Apple Airpods 4-ről van szó! Az egyiknek A3055 a másiknak A3056 a model száma. Miért? Szóval le pontozva az első aki a kérdést sem érti.
nov. 18. 12:20
3/4 anonim válasza:
Látom színvak vagy papi.
A Mactrackerből másoltam ki. Ez egy adatbázis amiben minden Apple termék benne van. Töltsd le az iPhoneodra!
Devices/Audio szekcióban találod az Airpodsokat
Az Apple támogatási oldalán is szerepel mindegyik modellszám, lásd:
AirPods 4 (aktív zajkioltással)
Modellszám: A3056, A3055, A3057
A különbségekről nem találtam konkrét infót. Valószinüleg olyan különbségek vannak a két eszköz között ami a felhasználót nem érinti.
4/4 A kérdező kommentje:
3-asnak! "Látom színvak vagy papi." Hozzád képest lehet hogy én már TATA vagyok. De szín vak azért még nem vagyok. Bár mindent rózsásan látok. És sok tehén tejet iszom. De az infót azért köszi.
nov. 18. 17:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!