Airpods 4 teljes Zajkioltás mellett is beengedi a külső zajokat, miért?
Mivel az Airpods 4-esen nincs olyan gumicumi mint az Airpods Pro-n, ezért a füles és a füled közötti résen be tud menni a zaj.
Próbáld ki hogy az ujjaddal beljebb nyomod a füleseket hogy zárják el a rést.
3. olvass utána külföldi fórumokon, tesztekben. Többen írnak arról amit 2. írt.
Az aipods a rajta keresztül beszűrődő hangokat tudja kioltani. Azt a zajt ami mellette megy a fülbe azt nem. Ergo ha nincs rendesen a fülben, akkor nem lesz teljes zajkioltás. A Pro-nál a gumis illeszték miatt teljes a szigetelés, így ott nincs ilyen probléma.
Kedves 7
Ez ilyen. Le szarják az ember véleményét, még akkor is ha gazad van. Itt már bosszúból is lepontoznsk ok nélkül! én arra lettem ideges hogy egybőll szidják az apple termékeit! Olyan nem fordulhat elő hogy nem működik a zajszűrés, ha igen, új termék beviszi és kicserélik, ha nem viszi be akkor a fülével a baj!! Ha nem működik a zajszűrés akkor ide irjon ahol nen tudnak segíteni hanem szolgáltató, és csere! Nagyon provokativ szagú a kérdés is!
Kedves Macsek!
Így van, igazad van, de én erre nem érek rá. Munkámból kifolyólag rengeteg hü**ével találkozok. Nincs kedvem itt is ezt nézni. Az internet arra rendkívül jó, hogy eddig is tudtuk a létezésüket, csak most valahogy exponzívabb lett.
Remélem, hidat is fognak tervezni...
Mert már mindenki "elvégezhet" bármit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!