Ez a jelöletlen gép a Repontos mellett mire való?
A térkép nem jelöli, hogy többutas visszaváltás van ezen a helyen, másutt viszont hasonlóan néz ki a többutas gép, szóval nem értem.
Kedves Mad Max2 köszönöm! És ez kommunikál a mellette lévő géppel? Ugyanis szeretném, ha azonosítással, számlára utalna.
FortHell0
Köszönöm! Bár a spar részéről ennek se füle, se farka..
Ezek a Spar korábbi TOMRA automatái, ami csak az általuk forgalmazott üvegeket fogadta el.
Lehet, hogy továbbra is csak azokat kezeli és csak helyben levásárolható cetlit ad.
Természetesen a Sparban is jelen van az országos DRS rendszer, de itt azokra az üvegekre gondolok, ami ennek a körnek nem része még vagy ki tudja meddig.
Több helyen is voltak ilyenek, csak a 2. válasz félrevitt és akkor már valamiért azt hittem, erre vonatkozik a kérdés.
De most már látom, hogy ezt eddig elfelejtetted megemlíteni.
Lényeg szempontjából viszont mindegy, feltételezem.
Láthatod, hogy megfelelő kijelző hiányában a mostani DRS követelményeket nem teljesíti, így nem választható banki utalás.
Ez annyit tudott, hogy adott egy kis blokkot, amivel ballaghattál a pénztárhoz is, ha nem akartad elkölteni, kiadták készpénzben is.
Ámbár soron kívül, de kicsit irritáló módon ment. Kivárni, míg a pénztáros befejezi a másik vevőt, mutogatni, hogy én is itt vagyok, míg méltóztatott elvenni.
...továbbá az üvegeket vette vissza, szortírozta.
"Trancsírózó" ezekben még nem volt a PET és a dobozok elintézésére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!