Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Drón volt vagy másvalami...

Drón volt vagy másvalami figyelt engem?

Figyelt kérdés

Tavalyelőtt történt, mindig este jártam a kisboltba akkoriban. Emlékszem egy nap kinézek a konyhaablakon, este es látom h a fák fölött van egy fényesebb csillag de egy idő után látom hogy kering.

Ok.

Elindulok a boltba rá egy órára es felnézek kinnt az égre, ha látom e valahol a drónt vagy mit es akkor láttam hogy a fejem fölött van, 2-3 kis fényből állt, de kicsinek nézett ki, a fénye fehéres ledes szerű mintha enyhén kékes lett volna.

Elmegyek a boltig es a dolog lassan követ előttem megy pár méterrel az égen. Mikor jövök ki a boltból a szemközti épület teteje fölött áll, a levegőben, szemben a bolt bejáratával.

Ez már furcsa kezdett lenni.

Utána megyek hazafelé, a folt lassan halad a fejem felett.

Elkezdtem szaladni gyorsan hogy előzzem meg de inkább mert féltem.

Mikor térek be a tömbházudvarra, akkor láttam, hogy megelőzött már a tömbházam fölött áll!

Gyorsan beszaladtam, fel a lepcsőkön, kinézek a konyhaablakon, ott van a fák fölött az ablakommal szemben.

Kb éjjel 12 óráig ott állt utána eltűnt.

Ez így ment több napig.

Követés este es utana az ablakommal szemben dekkol.

Végül már cikkcakkban szaladtam hazafelé a boltból mert féltem hogy drón es kilő.

Ez kb egy hétig, 10 napig tartott.

Felhívtam a rendőrséget ha nem e használnak drónokat a környékemen de nem tudtak róla.

Tehát valami kisebb dolog volt, 3 apró fénnyel rajta. A fények kb olyan formában mint a háromszög, de már nem emlékszem pontosan.

Az akkori barátom azt mondta hogy az egy drón, es röhögött rajtam.

nov. 17. 20:13
1 2 3
 21/24 anonim válasza:
39%

Azért hiszem el, mert én is láttam már olyat, amitől évekre lefostam a bokám.

2009-ben vagy 2010-ben egy nyári éjszaka fél 12-kor ültem az erkélyemen és bámultam a csillagokat, amikor a szemem sarkából láttam egy szerintem sárkányrepülő nagyságú valamit lassan némán elrepülni alacsonyan a tető felett. A negyediken lakom, legfelső szint. Furcsa alakú volt, furcsa alakú halvány fényekkel a körvonalain.

Teljesen néma volt, és olyan halvány fényei voltak, hogy a földről vagy akár a harmadikról nem is lehetett volna látni.

Annyira megijedtem hogy utána 1-2 évig csak csukott ablak mellett mertem aludni.

Akinek meséltem kiröhögött hogy csak álmodtam.

Én elhiszem neked, nem tudom hogy emberi vagy idegen eredetű, de figyelnek minket.

nov. 23. 12:16
 22/24 anonim válasza:

*láttam=megláttam

Volt kb öt másodperc, amíg elszállt felettem.

nov. 23. 12:18
 23/24 A kérdező kommentje:
Milyen színű fények voltak?
nov. 23. 12:49
 24/24 anonim válasza:
Nem kékes, hanem kicsit sárgás, pont mibt a csillagok. Ha megállt volna észre se veszem.
nov. 23. 12:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!