Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Furán érzem magam amiatt, hogy a barátom mindig fizet. Normális, hogy fizet egy üditőt vagy másvalamit?
1. Illedelmes.
2. Szeretne neked kedveskedni.
Megértem hogy rosszul érzed magad mert gondolom úgy érzed magadban mint ha kihasználnád.
Szerintem ne úgy kompenzálj hogy te veszed neki a dolgokat hanem csinálj valami finom vacsorát, szeretgesd, te maszírozd meg néha ha fáj valahol neki.r
Szóval te meg próbáld ezt természetben vissza adni neki ( ne úgy értds hogy ha vesz neked valamit akkor azért cserébe te csinálsz neki vacsorát, hanem természetesen :), de persze te is vehetsz azért neki dolgokat.
Bocsánat ha hülyeséget írtam.
#3 mond valamit :D
Megértelek, én is utálom, ha állandóan vásárolnak nekem, kellemetlenül érzem magam tőle. Persze, hogy ő meg kedveskedni akar neked, meg ugye a férfiaktól elvárt, hogy vegyenek a nőknek valamit, ők fizessék az üdítőt, desszertet, akármit. De szerintem az tök rendben van, ha legalább a sajátod ki akarod fizetni, vagy egyszer-kétszer meghívod te valamire. Vagy ahogy #3 mondta, főzöl neki valamit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!