Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Drón volt vagy másvalami...

Drón volt vagy másvalami figyelt engem?

Figyelt kérdés

Tavalyelőtt történt, mindig este jártam a kisboltba akkoriban. Emlékszem egy nap kinézek a konyhaablakon, este es látom h a fák fölött van egy fényesebb csillag de egy idő után látom hogy kering.

Ok.

Elindulok a boltba rá egy órára es felnézek kinnt az égre, ha látom e valahol a drónt vagy mit es akkor láttam hogy a fejem fölött van, 2-3 kis fényből állt, de kicsinek nézett ki, a fénye fehéres ledes szerű mintha enyhén kékes lett volna.

Elmegyek a boltig es a dolog lassan követ előttem megy pár méterrel az égen. Mikor jövök ki a boltból a szemközti épület teteje fölött áll, a levegőben, szemben a bolt bejáratával.

Ez már furcsa kezdett lenni.

Utána megyek hazafelé, a folt lassan halad a fejem felett.

Elkezdtem szaladni gyorsan hogy előzzem meg de inkább mert féltem.

Mikor térek be a tömbházudvarra, akkor láttam, hogy megelőzött már a tömbházam fölött áll!

Gyorsan beszaladtam, fel a lepcsőkön, kinézek a konyhaablakon, ott van a fák fölött az ablakommal szemben.

Kb éjjel 12 óráig ott állt utána eltűnt.

Ez így ment több napig.

Követés este es utana az ablakommal szemben dekkol.

Végül már cikkcakkban szaladtam hazafelé a boltból mert féltem hogy drón es kilő.

Ez kb egy hétig, 10 napig tartott.

Felhívtam a rendőrséget ha nem e használnak drónokat a környékemen de nem tudtak róla.

Tehát valami kisebb dolog volt, 3 apró fénnyel rajta. A fények kb olyan formában mint a háromszög, de már nem emlékszem pontosan.

Az akkori barátom azt mondta hogy az egy drón, es röhögött rajtam.

nov. 17. 20:13
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%

"Kb éjjel 12 óráig ott állt utána eltűnt."

A kommersz drónok 10-20 percet tudnak repülni.

nov. 17. 20:23
 2/24 A kérdező kommentje:

Akkor mi a franc volt?

Nem létezik hogy valami drágább drón volt?

nov. 17. 20:26
 3/24 Szervizmérnök úr ***** válasza:
53%

Általában ilyen történeteket szokott valaki generálni az Ezotéria szekcióban is, és érdekes módon "tavaly történt", "3 éve történt", csak valahogy a fáziskésés mindig ott rejtőzik a mesében.

De egyszer bevillan a szikra és pont most ért ide az idővonal, mert már nem bírtad magadban tartani tovább, gondolom én.

De ez egy szakmai jellegű szekciója ennek az oldalnak, muszáj ezt is befertőzni.

nov. 17. 20:26
 4/24 anonim ***** válasza:
53%
Paranoia. Nem, nem létezik.
nov. 17. 20:27
 5/24 A kérdező kommentje:

4 es, ne mondd nekem hogy mit láttam! Én voltam ott.

3 as meg ha a tegnap történt volna mi lett volna, igen, ma jutott eszembe, mert akkor olyan volt az életem hogy nem volt időm merengeni

nov. 17. 20:30
 6/24 anonim ***** válasza:
57%
Valóban te voltál ott - a képzeletbeli drónod nélkül.
nov. 17. 20:31
 7/24 anonim ***** válasza:
53%
A földönkívüliek figyeltek téged, mert nemsokára el fognak rabolni.
nov. 17. 21:14
 8/24 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Nincs olyan drón, ami tudna órákig repkedni, még a 30 perc is soknak számít, meg ritkának, főleg annak hangja is van, meg tolja maga alatt a levegőt is. Nem fogod megtudni sohasem mi volt az.
nov. 17. 22:54
 9/24 A kérdező kommentje:
Akkor ufó volt
nov. 17. 23:07
 10/24 A kérdező kommentje:

Lehet az őrzőangyalom!

Tudta merre megyek es lehet telepatikus kapcsolatban voltunk azert tudta merre fogok menni! Kimutatta hogy nem vagyok egyedül!

nov. 17. 23:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!