Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Drón volt vagy másvalami...

Drón volt vagy másvalami figyelt engem?

Figyelt kérdés

Tavalyelőtt történt, mindig este jártam a kisboltba akkoriban. Emlékszem egy nap kinézek a konyhaablakon, este es látom h a fák fölött van egy fényesebb csillag de egy idő után látom hogy kering.

Ok.

Elindulok a boltba rá egy órára es felnézek kinnt az égre, ha látom e valahol a drónt vagy mit es akkor láttam hogy a fejem fölött van, 2-3 kis fényből állt, de kicsinek nézett ki, a fénye fehéres ledes szerű mintha enyhén kékes lett volna.

Elmegyek a boltig es a dolog lassan követ előttem megy pár méterrel az égen. Mikor jövök ki a boltból a szemközti épület teteje fölött áll, a levegőben, szemben a bolt bejáratával.

Ez már furcsa kezdett lenni.

Utána megyek hazafelé, a folt lassan halad a fejem felett.

Elkezdtem szaladni gyorsan hogy előzzem meg de inkább mert féltem.

Mikor térek be a tömbházudvarra, akkor láttam, hogy megelőzött már a tömbházam fölött áll!

Gyorsan beszaladtam, fel a lepcsőkön, kinézek a konyhaablakon, ott van a fák fölött az ablakommal szemben.

Kb éjjel 12 óráig ott állt utána eltűnt.

Ez így ment több napig.

Követés este es utana az ablakommal szemben dekkol.

Végül már cikkcakkban szaladtam hazafelé a boltból mert féltem hogy drón es kilő.

Ez kb egy hétig, 10 napig tartott.

Felhívtam a rendőrséget ha nem e használnak drónokat a környékemen de nem tudtak róla.

Tehát valami kisebb dolog volt, 3 apró fénnyel rajta. A fények kb olyan formában mint a háromszög, de már nem emlékszem pontosan.

Az akkori barátom azt mondta hogy az egy drón, es röhögött rajtam.

nov. 17. 20:13
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
81%

A háromszögben látszó fények az egy tipikus ufóészlelés. Nagyon sokan számoltak be arról hogy háromszög alakban lévő fényeket láttak.

Testen kívüli élményed nem volt?

nov. 18. 09:12
 12/24 anonim ***** válasza:
65%
Menj el pszihiáterhez és meséld el neki ezt a történetet, mert kezelésre van szükséged.
nov. 18. 09:44
 13/24 A kérdező kommentje:
Nem volt testen kívüli élményem. Szerintem játszottak velem
nov. 18. 13:30
 14/24 anonim ***** válasza:
55%
A képzeleted játszott veled.
nov. 19. 10:59
 15/24 Szervizmérnök úr ***** válasza:
82%

Nem hinném, ezek ilyen gyártott kérdések, rengeteg hasonlót elnyomott már az Ezotériában is.

Vagy múltkor itt az Elektronikában is kiakasztott többeket a kis játékautóval, amit a szellemek mozgattak, pontosan nem emlékszem már.

Részletező fogalmazással igyekszik az életszerűség látszatát kelteni, de attól még átlátszó képtelenségek halmaza, unalomig felismerhető stílusban.

Aki először látja, beugrik neki, már aki elhiszi a "szellemes" dolgok létezését.

Visszatérő momentum ez a "múltban történt" is, persze az évszám mindig változó.

Miért nem "mostanában történt" és nem hagy nyugodni, jöttem a Gyakorira kérdezni? Ilyenre nem is emlékszem.

Közösségi oldalról másolt történetek ezek valószínűleg. Hogy miért?

Nem célzok semmire nyilván, de vannak olyan oldalak állítólag, ahol valakiknek az a munkája, hogy generált kérdésekkel balhézzanak, pörgessék a forgalmat, tudjuk miért.

nov. 19. 12:56
 16/24 A kérdező kommentje:
Megkérlek szállj le a kérdésemről es a velem való kötekedést es alaptalan gyanúsítgatást hagyd abba!
nov. 19. 14:42
 17/24 A kérdező kommentje:

Különben offolsz, 15 ös, ugyanazt ismétled, 2 szer hogy tipikus rég törtent, semmi logika mi a különbség ha azt írom, hogy tegnap történt….

Előfordul hogy utólag van időnk foglalkozni egy dologgal!

Es ilyeneket rámfogni hogy játékautóval foglalkozom stb mikor negyvenes nő vagyok, nem játszom autókkal, de rámfogod hogy biztos az vagyok!

Hallatlanul sértő ez az alaptalan gyanúsítgatásod, nem minden kérdést én írok az ezotéria rovatban!

De viszont a te mindenkinek beszarsz a kérdése alá!

Ha téged irrital az ezotéria mint téma vagy az itt felmerülő kérdések, hanyagold!

Én nem akarom látni hogy itt trollkodsz!

nov. 19. 15:01
 18/24 anonim ***** válasza:
57%

Valóban volt itt egy játékautós őrült, talán még tavaly, aki valami olyasmit írt, hogy a kezében fogta a gyerek játékautóját, nem volt benne akkumulátor és mégis egyszer csak elkezdett forogni a kereke. Aztán mindenkit lehülyézett, aki képtelenségnek tartotta ezt.

Az a probléma az ilyen kérdésekkel, hogy a kérdező által leírt jelenséget, innen senki nem látta, így mindenki csak találgatni tud, vagy eleve megkérdőjelezi a kérdésben leírtak valódiságát. Kérdező ezzel nem veled kötekedem, de te is beláthatod, hogy erősen megkérdőkelezhetők a történtek. Te például mit válaszolnál arra, ha én azt kérdezném tőled, hogy éjjel megláttam három fényt közeledni, majd az ablak magától kinyílt, belépett egy ufólány és azt mondta elvisz magával egy idegen bolygóra.

Három fényt láttam közeledni, biztos ufó volt:

https://www.youtube.com/watch?v=cFXaRZhtmqQ

Ja, nem az M61,010-es NoHAB.

nov. 19. 19:18
 19/24 A kérdező kommentje:
Ja es az pont én lennék a játékautós őrült!
nov. 19. 19:20
 20/24 A kérdező kommentje:
Ha irritálna a kérdés kikerülném az ezotériás kérdéseket, 18 as, nem szállnék be sértegetni es gyanúsítgatni a kérdezőt, hogy ő a játékautós őrült! Csodálkozom hogy nem tiltják az ilyen kötekedőket a fórumról, aki vitákat gerjeszt, lekezelően beszél es igazságtalanul gyanúsít! A moderátorok tudják hogy nem én tettem fel a játékautós kérdést és ilyet rámfogni hogy én teszek fel minden őrült kérdést, több a soknál! Engem felelősségre vonni más kérdéséért!
nov. 19. 19:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!