Diódákat sorba lehet kötni?
30.
Ez már csak a trollkodás, el lett magyarázva az előzményben (19. és 23. válaszom).
Tudod jól, hogy rosszindulatú vagy velem szemben, nem sokat számít a véleményed, ezen a témán is csak feleslegesen rágódsz, mert bizonyára nincs jobb dolgod, mint kötekedni.
19. válaszban csak felvágós vagy, hogy te milyen okos vagy. Plusz okítod és hülyének nézed a másikat.
23. itt meg nevetséges vagy. Azért mert te így vagy úgy szoktál valamit megcsinálni, azért nem kell másnak is úgy csinálnia. Ha valaki 5 diódát akar 1 helyett használni akkor had használjon. Mit fáj ez neked?
Ha nem tudsz neki segíteni, hogy ezt hogy használja, akkor legalább ne jelentsd ki, hogy te mennyivel "okosabb" vagy.
34. Megint az értelmezési zavar.
- Tisztán szakmai észrevétel volt (6.), nem csak üres személyeskedés, mint amit te csinálsz.
- Nem az üzenet érdekes, ha privátban szitkozódik, legalább nem a témát szennyezi, mint te is itt.
Hanem annak életszerűsége, hogy véletlenül pont akkor, pont erre jár valaki, aki beszól nekem privátban a 20 kV-os problémájával. Kissé dacosan mintha valaki bántotta volna. (Elvileg a kérdezőt "bántottam" a 6. szakmai tárgyú bejegyzésemmel).
Későb jött a másik privát, ami megtagadja az előzőt, ámbár (micsoda véletlen) ő is pont nagyfeszültséggel operál és ő is pont sértett idegálapotban van.
Most pedig nézzük azt a beírásom, amivel állat módjára megsértettem a kérdezőt és te is képes vagy emiatt hisztizni, akinek még köze sincs hozzá (normális viselkedés ez?):
----------------
Nem tudom, hány amperos speciális alkalmazásra gondoltál, de egy standard 1N4004 filléres dolog, ami elviszi az átlagos TV-tápegységeket is, a 100-120 W kategóriában:
Szerencsére megszólalt az értelmiség is (tegnap 20:19), jól is tette, hogy betette az igazolást. Ilyet én csak sajnálni tudom.
Nem tudom, mi bajod van neked, de keresni kellene talán egy pszichológust, mert ez az ellenségeskedés egy ismeretlen iránt, ilyen szinten már nem egészséges.
Felesleges trollkodások elterelték a figyelmet / időt arról is, hogy a kérdés pontatlan megfogalmazása a választ nagyon is befolyásolja, hiszen az ellenállásos osztónak hátrányai is vannak, főleg nagyfeszültségen erős kompromisszumot kell kötni az osztó saját árama és vesztesége miatt.
Tehát a hálózati egyenirányítóra utaló kérdés abszolút félrevezető, amiért inkább elnézést kellett volna kérni, nem pedig azt szidalmazni, aki csak gondolkodik.
Semmi olyan különös nem volt a 6. számú beírásomban, ami ezeket az arcátlan megszólalásokat indokolná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!