Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Tatabányán, esetleg Tatán hol...

Tatabányán, esetleg Tatán hol van még olyan elektronikai üzlet, ahol árulnak LED diódákat?

Figyelt kérdés

Most nem OBI és társaira gondolok, ahol komplett szalagokat vehetek, hanem ahol a hagyományos, általam szerelhető módon, csak egyesével árulnak LED-diódákat. Egyedül a barkácsboltról tudok, de az egy vicc, na meg igen korlátozott a készletük, de valami komolyabb, jobban felszerelt üzletről tudok?

(az a gondom, hogy kellene 8-10 db, látom webáruházakban, hogy 9-15 Ft / db áron rendelhető is, na de 1000 db-os csomagokban, viszont nekem annyi nem kell, és nem akarom elhinni h ennyire eltűntek volna ezek az üzletek ....)

2014. nov. 23. 06:18
 1/9 anonim ***** válasza:

Ott sajnos nem tudok ilyen üzletről mert ilyen kisebb üzletekbe manapság nem nagyon árulják ezeket.

[link]

Ezen az oldalon nézz körül én kb 5 éve rendeltem innen LED diódákat, de a fuvardíj végett szerintem nem éri meg, maximum akkor ha több mindent akarsz rendelni, én annó több mindent rendeltem innen nekem ezért is érte meg, és akkor még a LED diódák nem voltak ilyen felkapottak mint most. Én egy régi hangfalrendszeremhez rendeltem őket mert azt is úgy vettem kéz alól és a srác mondta hogy cseréljem ki a LED-eket mert ő annó a gyárikat kiszerelte mert másba kellett neki, még a mai napig működnek szóval elég megbízhatóak.

De így Tatabányán konkrét helyről nem tudok ahol árulnának igaz nem vagyok odavalósi de gyakran járok arra.

2014. nov. 23. 07:40
 2/9 anonim ***** válasza:
Márpedig bezárt mind, csak hobby elektronikások miatt nem éri meg üzemeltetni ilyen üzletet, mikor webről bármikor megrendelhető. .. ráadásul a mai kütyük sem olyanok (tv) , hogy fogom és otthon kicserélek egy tranzisztort
2014. nov. 23. 08:25
 3/9 anonim ***** válasza:

Mennyire sürgős? Ha tegnapra kell, akkor nem tudok semmit, viszont ha ráér, csak majd kell valamikor akkor tudok. Ebay.com

Aztán van minden mint a bucsuba, igaz idén nagy valószínűséggel már nem kapod meg.

2014. nov. 23. 10:51
 4/9 A kérdező kommentje:
az rendben van, na de 2-3 db 10,- Ft-os ledért nem rendelek az ebayról :(
2014. nov. 24. 09:22
 5/9 anonim ***** válasza:

Mindenhol. Nevetséges. Mintha azt kérdeznéd, hogy melyik élelmiszer boltban van kenyér. Te egy vicc vagy ember. Egy fogyatékos vicc.

Üdv: Szervízmérnök úr

nov. 7. 12:36
 6/9 A kérdező kommentje:

tényleg? hát drága Szervizmérnök úr, még normális kábeleket se kapok manapság, épp hetek óta ezzel szenvedek, mert azokat is külön kérésre rendelik le ESETLEG, mert az se biztos, hogy van nekik. szóval hidd csak el, brutálisan visszaesett a kínálat, leszűkült pár gyakori típusra minden és ennyi. nemhogy ledeket venni ...

10-15 éve még volt kínálat, igen. ma meg körbe kell telefonálnom 5 üzletet a megyében, mire kapok egy sima hangszórókábelt pl.

nov. 7. 14:51
 7/9 anonim ***** válasza:

Ne én keressem már meg neked te szerencsétlen idióta.

Rendeld meg netről ha ennyire lusta vagy. De szerintem neked az sem menne.

Neked még egy ellenállást sem adnék.

nov. 7. 15:47
 8/9 anonim ***** válasza:
conrad.hu
nov. 7. 16:32
 9/9 anonim ***** válasza:

Hagyjad, ez a szerencsétlen ahhoz sem ért.

nov. 7. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!