Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Örököltem egy notebookot. A...

Örököltem egy notebookot. A problémám, hogy akié volt, annak a gmail.fiókjával van beregisztrálva minden. Viszont valamikor jelszót váltottak rajta. Mi a megoldás?

Figyelt kérdés
Hogy tudnám az egészet letörölni, és a saját gmail fiókommal újraregisztrálni, hogy használni tudjam?

aug. 27. 13:18
 1/9 anonim válasza:
74%
És nyilván véletlenül sem lopott notebookról van szó örökölt helyett, ugye...?
aug. 27. 13:24
 2/9 anonim ***** válasza:
48%
Még ha örökölted is, amit én is kétlek, ennek semmi értelme. Notebookon Microsoft fiókkal tudsz bejelentkezni. A Google csak a böngészőkben játszik. Szépen kijelentkezel, és kész.
aug. 27. 13:37
 3/9 anonim ***** válasza:

Milyen notebook?

Ha windowsos akkor le kell gyalulni és újratelepíteni.

[link]

aug. 27. 13:44
 4/9 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

ez inkabb valami tablet lesz

ami lehet atalakithato netbooka vagyis fizikai billentyuzetes tapipados

azon android lehet akkor googles

viszont gyari visszaallitast ekkor is lehet csinalni

tipusa ezert nem artott volna

aug. 27. 13:57
 5/9 anonim ***** válasza:
#4 Nincs ilyen, legfeljebb sima tablet billentyűzetes tokban. Ha Androidos, akkor jelszó nélkül talán még újra sem lehet telepíteni (állítólag).
aug. 27. 14:14
 6/9 anonim ***** válasza:

Hát akkor most pontosan mi?

Milyen rendszer van rajta?

Nincs a hátulján egy matrica hogy pontosan milyen eszközről van szó?

Androidos tabletet kinullázni úgy, hogy ne legyen benne az előző tulaj google fiókja nem biztos hogy lehet.

aug. 27. 14:46
 7/9 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

gombokkal kikapcsoltan is elerheto visszaallitas

amikben ezt is levedik azok nagyon modern draga keszulekek

persze csak google miatt felteteleztem, barmi lehet

aug. 27. 14:55
 8/9 A kérdező kommentje:
Oké, ha hazamegyek megnézem milyen tipus. És igen, lehet hogy nem is notebook, hanem tablet. Bocs, de nagyon laikus vagyok, 55+ -os nő.Nem értek hozzá. A fiaméktól kaptuk 4 éve karácsonyra, de férjem meghalt, és az ő email címével lett regisztrálva.
aug. 27. 15:23
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha állított be telefonszámot, és/vagy másodlagos email-címet, és azokhoz hozzáférsz, talán lesz lehetőséget új jelszót megadni. Biztos van olyan link bejelentkezésnél, hogy elfelejtetted. A régit a Google sem tudja.
aug. 27. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!