Kedd99 kérdése:
Mitöl laggolhat a youtube a gépemen ? Több oldalt is megnéztem és több megoldást is kiprobáltam de nemtudtam megoldani.
Figyelt kérdés
2 napja a youtubom elkezdett laggolni de eléggé belaggol néha. Kirpobáltam már több mindent de nem javul. Ujra raktam chromomat. Kitöröltem elözményeket kirpobáltam több ad blockert is mert anélkül nemvagyok hajlando youtubozni valamint kikapcsoltam valami video kártya gyorsítást is de semmi nem segít. Más oldal nem laggol vagyis eddig nem tapasztaltam játékokba se tapasztaltam semmi laggolást és ha játszok és a háttérbe fut a youtube akkor nincs semmi baja és megy végig a lejátszási lista de ha megvan nyitva és lapozok a videok között van hogy beakad több másodpercre is mire betölt. Van valami megoldás vagy mi lehet a probléma ?júl. 31. 23:01
1/5 A kérdező kommentje:
Chromot használok és sima adblockot ami a legelsö ha beírom adblockot a bővítményekbe.
júl. 31. 23:03
2/5 anonim válasza:
Az adblock okozza pedig sajnos. Gondolom direkt csinálják, hogy letöröljük.
3/5 anonim válasza:
4/5 A kérdező kommentje:
ublockot szedted le ? nem valami jó angolom vagy ublock origin ?
aug. 1. 12:43
5/5 anonim válasza:
Ezt. Töröld a meglévő adblock-ot, telepítsd ezt, majd nyisd meg a ublock-ot, katt a fogaskerekekre, ott katt a "my filters"re, másold be ezt:
youtube.com##+js(set,yt.config_.openPopupConfig.supportedPopups.adBlockMessageViewModel, false)
youtube.com##+js(set, Object.prototype.adBlocksFound, 0)
youtube.com##+js(set, ytplayer.config.args.raw_player_response.adPlacements, [])
youtube.com##+js(set, Object.prototype.hasAllowedInstreamAd, true)
és indítsd újra a böngészőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!