Mi az oka annak, hogy a mozgásérzékelők nem reagálnak rám? Önműködő ajtó előtt állok és nem nyilik ki,a saját mozgásérzékelős lámpánk nem kapcsol be amikor az ajtó előtt állok, másra rögtön reagál. Mielőtt megkérdezné valaki, ember vagyok.
"Nem vered vissza az infravörös fényt amit ezek kibocsátanak és figyelik az intenzitás változását."
A PIR mozgásérzékelők passzívak. Nem bocsátanak ki infravörös fényt aminek vissza kellene verődnie.
Az "önműködő ajtók" meg leginkább radarral működnek (rádiófrekvenciás doppler radarral).
Sajnos a kérdésedben tényként közölt állításod, miszerint bizonyos (magad sem tudod milyen) szenzorok által láthatatlan vagy, erősen kétségbe vonható, de legalábbis nincs rá elfogadható bizonyíték.
Szerintem troll vagy.
"...Önműködő ajtó előtt állok"
"...nem kapcsol be amikor az ajtó előtt állok"
A mozgásérzékelők mozgást érzékelnek.
Akkor valószínűleg csillogó hővisszaverő öltözékben vagy tetőtől talpig úgy hogy csak a szemed látszik ki.
Vagy nagyon benéztél valamit.
Vagy troll vagy és hülyeségeket írsz hogy provokáld a válaszolókat.
Hozzáteszem, hogy az első a legkevésbé valószínű.
Ha bedobnám ide hogy ráállok a mérlegre és nullát mutat. Mindenki mást rendesen mér, de én akármelyikre állok rá akkor mindig nulla. Na erre varrjatok gombot...
Nem szaladna fel a szemöldököd?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!