Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mi az oka annak, hogy a...

Mi az oka annak, hogy a mozgásérzékelők nem reagálnak rám? Önműködő ajtó előtt állok és nem nyilik ki,a saját mozgásérzékelős lámpánk nem kapcsol be amikor az ajtó előtt állok, másra rögtön reagál. Mielőtt megkérdezné valaki, ember vagyok.

Figyelt kérdés

júl. 19. 08:39
1 2
 11/19 Szirty ***** válasza:

"Nem vered vissza az infravörös fényt amit ezek kibocsátanak és figyelik az intenzitás változását."

A PIR mozgásérzékelők passzívak. Nem bocsátanak ki infravörös fényt aminek vissza kellene verődnie.

Az "önműködő ajtók" meg leginkább radarral működnek (rádiófrekvenciás doppler radarral).

júl. 19. 16:23
 12/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Ez a jelenség az év minden szakában így van, tehát nem befolyásolja az időjárás. A 10 válasz, mármint hogy halott vagyok szintén humorosnak szánt, de nem releváns valamint kissé morbid és lekezelő, de ilyen a net, lehet szórakozni büntetlenül.
júl. 20. 16:41
 13/19 Szirty ***** válasza:

Sajnos a kérdésedben tényként közölt állításod, miszerint bizonyos (magad sem tudod milyen) szenzorok által láthatatlan vagy, erősen kétségbe vonható, de legalábbis nincs rá elfogadható bizonyíték.

Szerintem troll vagy.

júl. 20. 18:20
 14/19 A kérdező kommentje:
"de legalábbis nincs rá elfogadható bizonyíték." pontosan ezért tettem fel a kérdést, mért nem tudom miért van így, viszont roppant zavaró, és hiába kerestem rá választ nem találtam. De látom már, hogy itt felesleges kérdezni, mert többségében lényegtelen vagy humorosnak szánt illetve negatív reakció a válasz.
júl. 21. 07:35
 15/19 Szirty ***** válasza:

"...Önműködő ajtó előtt állok"

"...nem kapcsol be amikor az ajtó előtt állok"

A mozgásérzékelők mozgást érzékelnek.

júl. 21. 07:46
 16/19 A kérdező kommentje:
Azért állok, mert nem nyílik ki amíg felé haladok, azért állok sötétben, mert az odatartó mozgásom nem kapcsolta be a világítást! Azért ennyire nem kellene értetlennek lenni, de ha csak a kötözködés a cél, akkor hajrá.
júl. 21. 08:40
 17/19 Szirty ***** válasza:

Akkor valószínűleg csillogó hővisszaverő öltözékben vagy tetőtől talpig úgy hogy csak a szemed látszik ki.

Vagy nagyon benéztél valamit.

Vagy troll vagy és hülyeségeket írsz hogy provokáld a válaszolókat.

Hozzáteszem, hogy az első a legkevésbé valószínű.

júl. 21. 09:08
 18/19 A kérdező kommentje:
További jó kötözködést.
júl. 21. 12:28
 19/19 Szirty ***** válasza:

Ha bedobnám ide hogy ráállok a mérlegre és nullát mutat. Mindenki mást rendesen mér, de én akármelyikre állok rá akkor mindig nulla. Na erre varrjatok gombot...

Nem szaladna fel a szemöldököd?

júl. 21. 13:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!