Canon TS3151 nyomtatóm van.A patront töltetni szoktam bele,de az utóbbi két töltés után valamiért nem akar feketével nyomtatni.Rögtön patron behelyezés után se nyomtat.Valakinek valami ötlet mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Mindent ellenőriztem rajta,jól van behelyezve a patron(csináltam már akkor működött),megtörölgettem ahonnan kifolyik a tinta.Mindíg töltött patront használtunk és jó volt...eddig.2021. okt. 4. 14:39
1/2 anonim válasza:
Indíts el egy fejtisztítást. Ha van olyan opció, az alaposat válaszd. Ha ez 2-3 futás után nem segít (nyomtass egy tesztoldalt minden futás után), akkor beszáradt a fej.
2/2 anonim válasza:
Egy patront nem lehet csak néhányszor újratölteni, utána "kapufa".
Ha töltetted, akkor annak a működésére is van garancia. Ha nem működik, kötelesek visszavenni/másikat adni (a töltés helyén ki kell legyen írva a tájékoztatás. Ha nincs, oda többet nem szabad menni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!