Hogyan, miképp kell leformázni egy memória kártyát mielőtt beteszem PC. kamerába? Illetve gondolom tanácsos áramtalanítani a kamerát, majd behelyezés után resetelni a kártyát.
Figyelt kérdés
2021. jan. 28. 16:46
1/5 anonim válasza:
Én leformázom a pc-n is és utána a kamerában is,
nem kell áramtalanítani a kamerát (nem kell kivenni az akkumulátort), de kikapcsolt állapotban legyen mikor berakod, vagy kiveszed a kártyát.
A számítógépnél pedig le kell választani mielőtt kiveszed. (jobb alul hardver biztonságos eltávolítása)
2/5 A kérdező kommentje:
Számítógépnél ok, de azt se tudom, hogy az ip kamerámat hogyan tudom kikapcsolni. Elnézést egyébként elírtam. IP nem PC. kamera.
Mit kell kiválasztanom Fájlrendszernél, illetve
lemezfoglaltsági egység méreténél egy 64GB.os kártya esetében?
2021. jan. 28. 16:54
3/5 anonim válasza:
Nem kell gépben formázni, általában az az ökölszabály, hogy abban az eszközben formázd le, amibe belerakod. Ha nem tudod vele, akkor mehet számítógépbe. Nem ártana tudni milyen fájlrendszert kezel a kamera. Jó eséllyel Fat32/ExFat lesz a befutó. 32/128 kb legyen a lemezfoglalási egység mérete, de előbb nézd meg a kamera leírását támogatja-e az exfatot, meg egyáltalán mekkora kártya megy bele.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a részletes leírást.
Erről a kameráról van szó:
A papírja, doboza még ennyi leírást se takar.... Én nem látom itt az általad írt dolgokat.
2021. jan. 28. 17:16
5/5 anonim válasza:
Akkor mehet Exfat 128kb-ra és teszteld a kamerában. Illetve ahogy írták, mindig válaszd le/kapcsold ki az eszközt ha berakod/kiveszed a kártyát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!