Mi az oka annak, hogy a mozgásérzékelők nem reagálnak rám? Önműködő ajtó előtt állok és nem nyilik ki,a saját mozgásérzékelős lámpánk nem kapcsol be amikor az ajtó előtt állok, másra rögtön reagál. Mielőtt megkérdezné valaki, ember vagyok.
Figyelt kérdés
júl. 19. 08:39
1/19 anonim válasza:
Lehet, hogy túl alacsony vagy az érzékelő beállításához képest
2/19 A kérdező kommentje:
160 cm vagyok. A saját mozgás érzékelőnk mindenkire bekapcsol, még a macskára is.
júl. 19. 09:08
3/19 anonim válasza:
"ember vagyok"
Ez a kiborgok szövege! Lebuktál!
4/19 anonim válasza:
Nem vered vissza az infravörös fényt amit ezek kibocsátanak és figyelik az intenzitás változását.
6/19 anonim válasza:
4. már nagyon sok érzékelő nem infrával működik.
7/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a 3. és 5. humoros válaszát, de nem segítenek. Nagyon kellemetlen amikor egy üzletbe befelé és kifelé is szinte lepattanok az ajtóról, és vagy jön valaki, akár egy kutya az üzlet előtt vagy mégegyszer nekifutok és akkor az utolsó pillanatban, mielőtt felkenődnék kinyilik.
júl. 19. 09:35
8/19 anonim válasza:
Kellemetlen mikor már ennyire semmibe van véve az ember :D
9/19 anonim válasza:
Ezek a passzív infra érzékelők egy esetben mondanak csődöt: ha a környezeti hőmérséklet megegyezik a te testhőmnérsékleteddel. Egyszerűen láthatatlanná válsz. Ezekben a kánikulai napokban simán előfordulhatott ilyen eset.
Majd nézd meg egy hidegebb napon, vagy éjszaka, amikor kicsit lehűlt a levegő. Működni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!