Mekkora igazságtalanság, hogy masok felvehetik a telefonbeszélgetést, én meg nem? Szüksegem van rá ezer okból, hogy felvegyek minden egyes beszélgetést.
Figyelt kérdés
máj. 20. 10:00
11/17 A kérdező kommentje:
Gyorsan letöltöttem még plusz három rögzítőt, mielőtt eltűnnek.
máj. 20. 14:00
12/17 Szervizmérnök úr válasza:
Hiába töltöd le, agysebész Android korlátoz.
"De igazságtalan. Bárhova telefonálok, elmondják, hogy felveszik akár akarom, akár nem. Ez igazságtalan. Engem üldöznének, de másnak szabad. Aha."
Te is bemondod a beszélgetés előtt, hogy rögzíteni akarod? Üldözési mánia másik rovat.
13/17 anonim válasza:
Ha beszerzel egy régebbi Androidot futtató mobilt, amelyiknél még nem volt tiltva a hívásrögzítés, akkor egy erre való appal rögzítheted a hívást, fenn van egy csomó az Apkmirror és Apkpure oldalon.
14/17 anonim válasza:
Hova tetted a diktafonodat? Az jó mindent fölvenni.
15/17 A kérdező kommentje:
Nem kell gépészkedni. Egy alkalmazás felveszi. Automatikusan. És igen. Ha mások felvehetik, akkor én is.
júl. 5. 09:59
16/17 A kérdező kommentje:
Nem kell régebbi android. Most is működik.
júl. 5. 10:01
17/17 anonim válasza:
"Bárhova telefonálok, elmondják, hogy felveszik akár akarom, akár nem."
És ha nem tetszik, le is rakhatod a telefont legálisan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!