Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » "Mindkét vége DC aljzat"...

"Mindkét vége DC aljzat" kábelt/adaptert keresnék magyar webshopban?

Figyelt kérdés

Keresnék (elsősorban) olyan, mindkét végén DC aljzattal ellátott kábelt, mely mérete 5.5mmx2.5mm, de más méretek is érdekelnének.

Magyar webshop-ban kaphatóak ilyenek?

Árukeresőn egyetlenegy terméket találtam, egyetlenegy webshop-ban, melynek megbízhatóságát nem tudom, szóval érdekelne más lehetőség is, vagy én kerestem rosszul az Árukereső-n.

2023. szept. 6. 21:06
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Én csak kerek DC dugót és aljzatot ismerek, másmilyet nem.

Képet a látásproblémám miatt nem tudok linkelni.

Magamnak megcsinálni két lengőaljzatból szintén amiatt nem tudom, valamint azért, mert félnék a polaritás felcserélése miatt például

2023. szept. 7. 12:34
 12/17 anonim ***** válasza:
Nagypofájú okoskodás, meg misztikus csatlakozók ismételgetése helyett végül is leírhattad volna, hogy mit szeretnél elérni...
2023. szept. 7. 14:09
 13/17 A kérdező kommentje:

Nem én kezdtem, más állította: "azt se tudod, mit keresel", aztán miután felhívtam figyelmét a kérdés el nem olvasására, jött azzal, hogy rendeljem meg és csináljam meg magamnak.

Egy eszközt szeretnék adapterhez csatlakoztatni, ilyen toldókábellel (vagy adapterrel), melynek mindkét vége aljzat.

Például ilyennel (egyetlen terméket találtam):

[link]

Bár a belső átmérője 2.1.

Valaki szerint sokatmondó az is, hogy a hestore-n se találtam meg, akkor várnám az ottani linkeket, hasonló termékre.

2023. szept. 7. 14:19
 14/17 Szervizmérnök úr ***** válasza:

Amit te linkeltél, két végén apa, vagy angolban male néven fut.

Néha félrevezető az aljzat elnevezés, illetve van lengőaljzat is.

Apa / anya jobban értelmezhető.

Mama / papa viszont már nyálas, homáros becézős, nem szimpatikus.

2023. szept. 7. 16:45
 15/17 A kérdező kommentje:

Értem, nekem female volt írva mindkét végére.

Mindegy, találtam kábelt és két lengőaljzatot is, majd megoldom.

2023. szept. 7. 17:27
 16/17 anonim ***** válasza:

Ezt miért nem mondtad korábban? Miért kellett a műsor?

Ha van a közeledben "műszerész bolt", akkor menj be/telefonálj nekik/küldj bele valakit PONTOS leírással hogy mi kell és olyant csinálnak neked.

Mérnök Úr Ön nem gondolta még, hogy esetleg ilyen szolgáltatást nyújtson a szervizáben? Gyakorisoknak 95%-os kedvezménnyel? :)

2023. szept. 7. 19:00
 17/17 A kérdező kommentje:

Mire gondolsz hogy miért nem mondtam korábban?

3-4 éve - amikor még aktívan ebay-ztam - rendeltem csavaros lengőaljzatokat és teljesen elfeledkeztem róluk, most találtam meg és egy kábelt is, amely pont megfelelő lesz a célra.

2023. szept. 7. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!