Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » "Mindkét vége DC aljzat"...

"Mindkét vége DC aljzat" kábelt/adaptert keresnék magyar webshopban?

Figyelt kérdés

Keresnék (elsősorban) olyan, mindkét végén DC aljzattal ellátott kábelt, mely mérete 5.5mmx2.5mm, de más méretek is érdekelnének.

Magyar webshop-ban kaphatóak ilyenek?

Árukeresőn egyetlenegy terméket találtam, egyetlenegy webshop-ban, melynek megbízhatóságát nem tudom, szóval érdekelne más lehetőség is, vagy én kerestem rosszul az Árukereső-n.

2023. szept. 6. 21:06
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

[link]

itt nézz körül!

2023. szept. 6. 22:02
 2/17 A kérdező kommentje:
Ott nem találok sajnos.
2023. szept. 7. 07:49
 3/17 anonim ***** válasza:
Legalább egy fényképet küldj hogy milyenre gondolsz pontosan
2023. szept. 7. 08:28
 4/17 anonim ***** válasza:
Szerintem ilyet nem fogsz találni, legfeljebb valami gagyi kínai vackot. Gondolj bele, hogy érintésvédelmi szempontból ez mit jelent.
2023. szept. 7. 09:55
 5/17 A kérdező kommentje:

"Legalább egy fényképet küldj hogy milyenre gondolsz pontosan"

Szerintem magát a kétpólusú DC csatlakozót nem szükséges elmagyarázni - annak, aki tudja miről van szó.

"Szerintem ilyet nem fogsz találni, legfeljebb valami gagyi kínai vackot. Gondolj bele, hogy érintésvédelmi szempontból ez mit jelent."

DC 3V például, nem tudtam hogy ezeket jelentősen nagyobb feszültségre is használják, illetve meglepődnék ha ez így lenne...

2023. szept. 7. 10:17
 6/17 anonim ***** válasza:

Na egy újabb tipikus idióta gyakoris aki azt hiszi gondolatolvasók vagyunk.

Elárulom: nem vagyunk azok!

Nem tudjuk hogy pontosan milyen DC catlakozóra gondolsz!

Tudod rengetegszer kiderül egy hasonló kérdésnél hogy a jó válasznak végül semmi köze a kérdéshez, mert a kérdezőnek fogalma sem volt, hogy miről kérdez. Te azt mondod DC csatlakozó, de lehet hogy amire gondolsz az valójában nem DC csatlakozó.

Az is árulkodó hogy a hestoreban nem találtál... ott minden van. Azt sem tudod mit keresel.

2023. szept. 7. 10:36
 7/17 A kérdező kommentje:

Ezek a te gondolataid rólam, amelyek nem valósak.

Ha az ember leírja adott csatlakozó jellemzőit, onnantól tudható hogy miről kérdez. Kivéve, ha valaki magát a kérdés kifejtését nem olvassa el, mert akkor nem tudható.

Egyébként én nem kommunikáltam ilyen sértő stílusban senkivel sem.

Meglehetősen közismert és - a legelterjedtebb - az 5.5x2.5 típusú csatlakozó és - remélem - az aljzat is.

Elektronikai boltba ha megyek vásárolni, mindig tudják az alapján amit szóban elmondok hogy mit kérek.

Elnézést ha te nem tudtad, vagy nem olvastad el a kérdést, azért ne rám vetítsd ki a dühödet, köszi.

Abban a linkelt webshop-ban "aljzat-aljzat" kábelt nem találtam, nem azt állítottam, hogy olyan csatlakozódugó ne lenne ott egyáltalán, szóval nem kell kitalálni önigazoló butaságokat rám vonatkoztatva.

2023. szept. 7. 10:53
 8/17 anonim ***** válasza:
52%
Rendelj csatlakozókat meg kábelt és csináld meg madanak ember! Ennyire tehetetlen nem lehet valaki!
2023. szept. 7. 11:01
 9/17 A kérdező kommentje:
:) ez a rövidecske komment gondolom annak elfedésére szolgál hogy ne kelljen beismerni, hogy nem tudtad mi az a DC csatlakozó.
2023. szept. 7. 11:15
 10/17 anonim ***** válasza:
Tényleg jo lenne tudni mite gondolaz. Van kerek dc csati is.
2023. szept. 7. 12:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!