DC csatlakozó-aljzatot honnan rendelhetek?
DC csatlakozóaljzatra lenne szükségem (lengő aljzatra és beépíthetőre is), de nem a szabvány-méretűre, ami a legelterjedtebb (5.5x2.5 mm méretű)...
Nekem 7.4x5.0 méretű aljzat kellene, ami - attól tartok - kevésbé van elterjedve.
Itthoni webshop-ból tudtok linkelni ilyet?
Nézd meg itt hátha van:
"A tápra tegyél olyan dugót, amihez van aljzat."
Van egy jó táp, ritka csatlakozó-mérettel és ehhez szeretnék aljzatot találni, hogy más készüléket tudjak üzemeltetni róla.
"Tudom, ez egy HP, táp."
Nem a HP gyártotta, hanem más neves gyártó, de - szerintem - nagyon sok, fontos zavarszűréssel rendelkezik. Sajnos ez a csatlakozó-méret a probléma.
"Azért ajánottam a csatlakozó cserét, mert ez a méret nem a DIY kategória bejáratott darabja, amiből mindenkinek van a fiók alján tartalékban pár darab."
A tápról nem tudom levenni (vezetékre gyárilag ráolvasztott csatlakozó), valamint: amihez adták, azt is kell üzemeltetni, de jó lett volna ha a másik készülék is megy róla (találok ilyen aljzatot). Egyszer egyik, máskor másik készülék ment volna róla.
Belátom hogy nincs ilyen csatlakozó aljzat vagy nem szerezhető be könnyen.
Köszönöm, néztem már, én nem találtam, vagy rosszul kerestem.
Ha találsz ilyet ott, ha van időd megnézni, a linket megosztod velem?
"Nézd meg a farnell-t amit már ajánlottak. "
Te miért nem nézed meg?
"Te miért nem nézed meg?"
"Köszönöm, néztem már, én nem találtam, vagy rosszul kerestem."
Ha valaki megtalálja és belinkeli a 7.4x5.0 csatlakozó aljzatot, annak nagyon örülnék.
Nekem nem sikerült megtalálni. A másik, kommentben megadott oldalt is néztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!