Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » DC csatlakozó-aljzatot honnan...

DC csatlakozó-aljzatot honnan rendelhetek?

Figyelt kérdés

DC csatlakozóaljzatra lenne szükségem (lengő aljzatra és beépíthetőre is), de nem a szabvány-méretűre, ami a legelterjedtebb (5.5x2.5 mm méretű)...

Nekem 7.4x5.0 méretű aljzat kellene, ami - attól tartok - kevésbé van elterjedve.

Itthoni webshop-ból tudtok linkelni ilyet?

2023. ápr. 28. 12:36
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
És mi akkor a pontos mérete? Mert egy aljzatnál 3 méret kéne. Külső átmérő, tüske átmérő, hossz.
2023. máj. 9. 20:52
 12/12 A kérdező kommentje:

A harmadikat nem tudom honnan lehetne kideríteni, de egyenlőre az első kettőt se találtam, amelyből arra tudnék következtetni: kapható az aljzat.

A többi aljzatnál se szoktam látni soha a harmadik paramétert vagy arra való utalást (5.5x2.5mm, 5.5x2.1mm, stb).

2023. máj. 10. 07:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!