Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Tűz lehet ebből? Ha pl valaki...

Tűz lehet ebből? Ha pl valaki feltölti a telefont és leveszi töltőről de azonban a töltőt nem húzza ki áram alól. ?

Figyelt kérdés
2023. aug. 15. 19:49
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
63%

"Ezért is kártékonyak a trollok, provokátorok, akik energiát szívnak el."

Akkor akár tükörbe is nézhetnél, mert egy másik rovatban Te vagy az, aki rendszeres ezt teszi.

A kérdésre:

Nekem ismeretségi körben volt már ebből gond: nem kínai, hanem iPhone telefon gyári töltője okozott kisebb tüzet.

A legérthetetlenebb eset számomra az volt, amikor tavaly egy ismerősöm családi házában két szoba égett le egy olyan power-bank miatt, ami nem is volt használatban. Nem volt otthon senki, annak köszönhetik, hogy nem égett le az egész házuk, hogy a kertben dolgozó szomszéd hamar észrevette a füstöt, és hívta a tűzoltókat.

Nekem évekkel egy kb. fél éves, még garanciális ceruzaelem töltőm okozott majdnem tüzet a konyhában, szabályos használat közben. Annyi időre mentem ki a lakásból, amíg valakit kikísértem a kapuig, ott kb.két percet beszélgettük, és arra mentem vissza, hogy keserű, fojtogató füst gomolyog a lakásban, a töltő felforrósodott műanyag része pedig megolvadva csöpög le a konyhapultra.

2023. aug. 18. 19:36
 32/37 Szervizmérnök úr ***** válasza:
40%

Ne erőlködj, a butaságaid nem hatnak meg, viszont jelentettem a moderációnak mindkét akciód.

...és ne tolakodj privátban, az sem érdekel.

https://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__parapszichologia__1..

16. sz. provokatív troll beírás.

https://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__egyeb-..

30. sz. provokatív troll beírás.

Mert mindennek van határa, aljas beteg gondolkodású emberek. Többi már nem rajtam múlik. Továbbra is fenntartom, engem is ki lehet tiltani, hátha jobb lesz nekem, ilyen ocsmány szemét emberek elviselése nélkül.

2023. aug. 18. 19:51
 33/37 anonim ***** válasza:
78%
De 32, miért kell ahhoz kitiltás? Ha nem tetszik az oldal, csak ne nyisd meg!
2023. aug. 18. 19:55
 34/37 anonim ***** válasza:

31

Érdekes, nálad minden leégett? Nálam még egyetlen akkumulátortöltő, telefonadapter, sőt semmi egyéb elektromos készülék, még az olcsó kínai karácsonyfa izzósor tápegysége sem gyulladt ki. Na, akkor mi az igazság, melyikre van több esély, hogy kigyullad, vagy nem? Ilyen alapon ne egyél, ne igyál, mert félrenyelhetsz és megfulladhatsz.

2023. aug. 18. 20:07
 35/37 anonim ***** válasza:
63%

"Érdekes, nálad minden leégett?"

Nem szeretnél megbántani az érzésedet, de úgy tűnik, elvéreztél szövegértésből.

És szerintem logikából is.

2023. aug. 18. 20:18
 36/37 anonim ***** válasza:
83%

31, 35

Az szerinted a kérdésre válasz, hogy felsorolod az ismeretségi körödben és nálad mi gyulladt ki?

A kérdésre ennyi a válasz:

A telefonadapter nem okoz tüzet, ha a töltés után benne hagyod a konnektorban. Természetesen a meghibásodást nem lehet teljesen kizárni, ezért a tűz okozást sem. Ezért, ha ennyire aggódsz, akkor a legbiztosabb, ha töltés után kihúzod. Viszont minden más készülék is meghibásodhat, azok miatt nem aggódsz?

2023. aug. 18. 20:26
 37/37 anonim válasza:
76%
Szervizmérnök, te töltöttél már ki IQ tesztet? Mi lett az eredmény?
2023. aug. 18. 20:36
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!