Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » 4 éve Emagról rendelt airpods...

4 éve Emagról rendelt airpods elromlott, mit tudok tenni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

4 éve rendeltem emagról egy airpods pro-t, és a mai nap elromlott (zúg).

A garancia réges rég lejárt (1 év volt).

Minden jól működik kivéve ez az egy dolog.

Van értelme apple shopban megérdeklődni, hogy lehet-e csak 1db jobb oldali airpodot venni, vagy ilyenkor mi lenne a teendő? Reggel óta nézek youtube videókat, hogy mit lehet tenni de semmi sem segített. Kitisztítottam, újraindítottam minden.

ma 14:54
 1/4 anonim válasza:
49%
Veszel újat.
ma 14:56
 2/4 A kérdező kommentje:

Ehh. Naja már így is lassan érett az új füles, csak azért bánt mert 4 évig nagyon jól szolgált és tényleg semmi baja nem volt :/.

Valszeg nem airpodot veszek, mert regeteg fülest néztem ami jobban tetszik.

ma 14:59
 3/4 anonim ***** válasza:

Lehet venni darabokban is

[link]

AirPods Pro

Vezetéknélküli töltőtok cseréje 42 990 Ft

Fülhallgató (/db) 42 990 Ft

Szilikon fülharang (/pár) 2 990 Ft

Higiéniai tisztítás 5 990 Ft

Vezetéknélküli töltőtok pótlása 47 990 Ft

Kérdés megéri-e.

4 éves készülékneél lassan az akkumulátorok is tönkre fognak menni. (nálam 5 évet bírtak a fülesekben az akksik) Úgyhogy ha veszel egy jobb oldali fülest azzal nem mész sokra, mert hamarosan vehetsz egy balost is.

Érdemesebb venni egy új Airpods Pro 2-t inkább. Jobban is szól.

ma 15:41
 4/4 A kérdező kommentje:
Az akksival nincs bajom. Azon aggódom, hogyha a jobb oldali tönkrement, meddig bírja még a bal. Most veszek 40e forintért egy jobb oldalit, és 1 hónap múlva tönkre megy a bal is, akkor már vehettem volna egy vadi újat is. Elég nagy szívás ez
ma 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!