Elromlott az Avent párolóm?
Sziasztok.
Van egy Avent 4v1 pároló turmix gépem.
Az a problémám,hogy nem tudom miért nem párol tovább pár percnél. 😔
Bekapcsolom, bőven van benne víz, felforr a víz és utána ki is kapcsol, nem párol tovább. Elromlott, vagy valamit nem jól csinálok?
Hidd el, sokkal hasznosabb válaszokat kaphatsz onnan, ahonnan van a készülék, vagy a Philips ügyfélszolgálat telefonszámán: +3619997273
Ha eddig máshogy működött (tehát nem így kéne működnie), akkor bármi lehet, akár vízkövesedés is, vagy az időérzékelő romlott el.
Ha esetleg érdekelne később valakit,akkor jelentem,hogy sikerült egyenlőre megcsinálnom. 🙂
Forró ecetes vizet öntöttem bele,hagytam állni pár órát,aztán kiöntöttem.Utána étel nélkül elindítottam 10 percre a párolást és már működött.Utána tiszta vizet öntöttem bele megint és úgy pároltam már a kaját 20 percig.Úgyhogy szerencsére nem romlott el, csak a vízkő volt a gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!