Tűz lehet ebből? Ha pl valaki feltölti a telefont és leveszi töltőről de azonban a töltőt nem húzza ki áram alól. ?
Figyelt kérdés
2023. aug. 15. 19:49
21/37 Szervizmérnök úr válasza:
20.
Hülyeséget beszélsz, vannak provokatív hozzászólások, például sérti valami az ember igazságérzetét, nyilván igyekszik reagálni.
Több esetben is előfordult, hogy ilyenek miatt már nem jutott idő vagy nem is volt kedvem szakmai tapasztalatok megosztására.
Ezért is kártékonyak a trollok, provokátorok, akik energiát szívnak el.
Nagybetűkkel ordibáló félnótások, nagy bamba szmájlikkal.
22/37 Szervizmérnök úr válasza:
22. Langyos szavak, nem férfira vall.
23/37 Szervizmérnök úr válasza:
Gusztustalan troll inkább.
24/37 anonim válasza:
Nem is tudtam, hogy 3 nem létezik: férfi, nő és gusztustalan troll :D
25/37 anonim válasza:
Az ócska hamisítvány kínai töltőket nagyon kerülni kell, azok tényleg életveszélyesek lehetnek. Tűzveszélyes, tönkreteheti az eszközt, rázhat, és minden további amit csak el lehet képzelni.
26/37 Szervizmérnök úr válasza:
Most borult a számozás a töröltek miatt, amit nem én kértem, de ezúton is köszönöm a korrekt eljárást.
Ezt csak később érkezők miatt említem, hogy érthetőbb legyen a szál.
27/37 anonim válasza:
26, nem szeretnél elmenni egyet sétálni? Szép az idő, ehetsz közben egy fagyit, nézheted a hajókat, szívhatsz tiszta levegőt. <3
28/37 Szervizmérnök úr válasza:
27. Ez is egy jó példa a képzetekre, azóta egy másik helyen vagyok, ahová kerékpárral járok, egy kellemes kerékpárúton. Állj le a butaságaiddal, ha a témához tisztességesen nem bírsz szólni!
29/37 anonim válasza:
Akkor szépen biciklizz egyet, jól fog esni egy kör ebben a kellemes tavaszias időben! Szeretlek! <3
30/37 anonim válasza:
Olvasásra ajánlom a kommentszekciót az alábbi kérdésnél: https://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__parapszichologia__1..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!