Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Ha rendelek hhc pent csomagatv...

Ha rendelek hhc pent csomagatvevopontra akkor nem fognak lecsukni vagy barmi?

Figyelt kérdés
segitsetek mert nagyon gondolkozom most ezen, de nem jutok dulore😂

#csomag #illegális #HHC #csomagátvevőpont
2023. aug. 2. 20:01
1 2 3 4
 21/31 anonim válasza:
Szerintem is a 16-os nagyon másról beszélhet
2023. aug. 8. 11:59
 22/31 anonim válasza:
100%
Ekkora hülyeséget, hogy a haverodat lecsukták😂 Egyrészt: nincs rá törvény, így kizárt, hogy lecsukták, hiszen nem vagy büntethető olyan dolog miatt, amit a törvény nem tlit. Kettő: ha a THC-t nézzük, akkor abból az összhatóanyag tartalom 6grammig csekély mennyiség, szóval kizártnak tartom, hogy őt 1g tiszta hatóanyag tartalommal lecsukták. Három: 5gramm virág tiszta hatóanyag tartalma lehetetlen, hogy 1 gramm legyen. Joghallgató vagyok egyébként, dolgoztam már ügyészségen is, minden tapasztalom azt mutatja, hogy amit mondassz kedves kommentelő, az hazugság.
2023. aug. 8. 13:04
 23/31 anonim válasza:
Ja igen és azt kifelejtettem, hogy a büntetési tétele a birtoklásnak csekély mennyiség esetén 1-5 évig terjedő szabadságvesztés. 1-5 évig az azt jelenti, hogy minimum 1 év, maximum 5 év. Magyarul kizárt dolog a 3 hónap
2023. aug. 8. 13:14
 24/31 ASegélyember ***** válasza:
Mondjuk a birtoklásak ezesetben nincs is büntetése, min ahogy fentebb is említettem
2023. aug. 8. 13:54
 25/31 anonim ***** válasza:

Pedig nem hazudok, az lehet hogy az illető családja ferdít valamit, de én úgy mondom ahogy hallottam.

Nem fogyasztás volt amúgy a vád hanem birtoklás. És de 5g-ben bőven van 1g hatóanyag, mert valami 30%-os cuccot rendelt, de láttam 40-eset is.

Sajnos már nem emlékszem a pontos megfogalmazásra hogy hogyan mondták, de kb olyan kategória mint mikor valakinél megtalálják a sátrakat és cserepeket de az anyagot nem. Valami kisérletének megalapozott gyanújáról beszéltek. Tényleg nem értek hozzá, az illető családját meg nem szivesen zaklatnám ezzel a ti kedvetekért.

2023. aug. 8. 17:35
 26/31 anonim válasza:
Jesszus 😅 Egyenlőre nem illegális, nem fognak lecsukni miatta, én rendszeresen rendelek. Elég új dologról van szó, mármint nem most fedezték fel, de most kezd terjedni, egyenlőre no para, nem illegális. Bár azt tudom javasolni hogy ne utcán emberek között, a kellemetlen szituk elkerülése végett.
2023. aug. 8. 19:08
 27/31 ASegélyember ***** válasza:
Az a % a HHC tartalom nem a THC volt te jó ég ha még ezt se tudod képzelem a többi része mennyire lehet valós
2023. aug. 8. 20:54
 28/31 anonim válasza:
Naaa, akkor én most megkérdeztem egy hazai forgalmazót, a levelet nem fogom bemásolni (nem ks volna illő), de ők azt írták, hogy soha nem volt fenakadásuk (tehát rendesen át megy a magyar postán) és nem tiltott (nem legális konkrétan, de nem tiltott!), ezért ők árulják a boltjaikban is. Bájdővéj, Győrben pl. Személyesen a boltbol megvehető asszem a dr.kendernél. ez is olyan lesz, mint anno a Hawaii bébi farózsa vagy a többi ehhez hasonló cucc, amit pl a Gomoa bolthálozatban is árulnak, nem fogyasztható, de nem illegális. Szépen lassan nyilvan felfog kerülni ez is a C listára, majd át minősítik ezt is "rendes droggá", de addig ne feszüljünk rá.
2023. aug. 8. 21:28
 29/31 anonim válasza:
Előző vagyok, van nálatok olyan kedves többiek, akit fogtak már meg ilyennel?
2023. aug. 8. 21:30
 30/31 anonim ***** válasza:
Nekem se lett bajom, pedig 10 gramm HHC-P virágot rendeltem külföldről.
2023. aug. 11. 12:02
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!