Lesz bajom ettől vagy az látszana most?
Figyelt kérdés
bedugtam egy egot én nem tudom de egy hatalmasat szikrazott pár mm re a fejemtol meg ilyen hangot adott ki hat csoda h semmi bajom látszólag nem látok semmit de konkrétan meg robbant a fejemtol pár mm re :Dma 20:57
1/8 anonim 

válasza:

Már most is látszik, eltűntek az írásjeleid és ékezeteid 😄
2/8 A kérdező kommentje:
kit érdekel őszintén az irasjel ha telefonról írok szerintem el lehet olvasni nem kell mindenbe belekotni
ma 21:03
3/8 A kérdező kommentje:
az ember megijed és akkor meg az irasjelekre figyel szerinted
ma 21:03
4/8 anonim 

válasza:

Úgy látom az agressziót is kihozta belőled a baleseted 😄
5/8 A kérdező kommentje:
joisten h ezen az oldalon senki nem tud valaszolni normalisat
ma 21:12
6/8 anonim 

válasza:

Nem nem lesz bajod.
Bár nem részletezted hogy hova dugtad be szóval beindult az ember fantáziája 😄
7/8 anonim 

válasza:

Úgy rászorítottál a farpofáiddal egy égőre hogy szét pukkant? Megnéztem volna
8/8 anonim 

válasza:

Ha fejedtől pár mm-re szétrobbant volna egy lámpa, akkor a szilánkok belerepültek volna az arcodba és akkor nem az lenne a legfontosabb, hogy ide irkálj. Már ebből is látszik, hogy kitaláció az egész. Az még hihető, hogy szikrázott egyet és kiégett, vagy valami zárlat volt, de ettől nemigen robban fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!