Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Ha rendelek hhc pent csomagatv...

Ha rendelek hhc pent csomagatvevopontra akkor nem fognak lecsukni vagy barmi?

Figyelt kérdés
segitsetek mert nagyon gondolkozom most ezen, de nem jutok dulore😂

#csomag #illegális #HHC #csomagátvevőpont
2023. aug. 2. 20:01
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
11%
Én 3x rendeltem, nem volt gond. Haveromat a 2. után elkapták. 3 hónapot kapott, de 2 hónap után szabadul.
2023. aug. 2. 20:06
 2/31 anonim válasza:

Kedves kérdező!

Nincs semmilyen forrás arra vonatkozóan, hogy illegális lenne. Jelenleg szürkezónás termék, nemsokára vélhetően C listás lesz, de még nem az. Rendelj nyugodtan, akkár hazai oldalról.

Pl: [link]

Vagy: [link]

Az előttem hozzászóló pedig ostobaságot állít többszempontból is (mi az, hogy 3 hónap!?, ez nem reális büntetési forma)

Számos ember szokott rendszeresen rendelni Magyarországra, és én még nem hallottam hogy bárki ellen intézkedtek volna.

2023. aug. 8. 08:52
 3/31 anonim ***** válasza:

Nekem közeli barátomat kapták el, szóval csak jobban tudom.

Hiába nem tiltólistás, a cbd az, mégis mi lett a The French Bulldoggal is. Nyitás után 1 órával már térdeltek rajtuk a TEKesek!

2023. aug. 8. 08:58
 4/31 anonim ***** válasza:
*a cbd se az
2023. aug. 8. 08:58
 5/31 anonim ***** válasza:
És azért 3 hónapot kapott mert azt mondták hogy 5g 30%-os virág volt nála és mivel 1g tiszta HHC felett volt, már nagy mennyiségnek számít. Alatta elterelőre küldték volna.
2023. aug. 8. 09:00
 6/31 anonim válasza:
80%
De a virág az más kérdés, mert a virágzat az önmagában tiltott Magyarországon, a Bulldognak is ez volt a problémája, tőlük is a viragzatott foglalták le
2023. aug. 8. 09:30
 7/31 anonim válasza:
Meg más kérdés a felelősségé, tehát minden létező oldal az irja, hogy nem tiltott s van olyan amely egyenesen azt állítja legális, és ennek a fényében a felelősség szerintem megoszlik
2023. aug. 8. 09:31
 8/31 anonim ***** válasza:

Szerintem ez egyik fogyasztót se vigasztalja hogy az eladó is ül.

Egy ismerős ismerőse amúgy hhc gumicukorért került elterelőre (20x25mg, tehát a határérték fele) szóval nem csak a virágra vadásznak. Vaperől nem tudok semmit viszont.

2023. aug. 8. 10:14
 9/31 anonim válasza:
De én azt nem értem ebből, hogy ezeket az emberekt, hogy fogják meg!
2023. aug. 8. 10:19
 10/31 anonim válasza:
*?
2023. aug. 8. 10:19
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!