Én 3x rendeltem, nem volt gond. Haveromat a 2. után elkapták. 3 hónapot kapott, de 2 hónap után szabadul.
2023. aug. 2. 20:06
2/31 anonim válasza:
Kedves kérdező!
Nincs semmilyen forrás arra vonatkozóan, hogy illegális lenne. Jelenleg szürkezónás termék, nemsokára vélhetően C listás lesz, de még nem az. Rendelj nyugodtan, akkár hazai oldalról.
Az előttem hozzászóló pedig ostobaságot állít többszempontból is (mi az, hogy 3 hónap!?, ez nem reális büntetési forma)
Számos ember szokott rendszeresen rendelni Magyarországra, és én még nem hallottam hogy bárki ellen intézkedtek volna.
2023. aug. 8. 08:52
3/31 anonim válasza:
Nekem közeli barátomat kapták el, szóval csak jobban tudom.
Hiába nem tiltólistás, a cbd az, mégis mi lett a The French Bulldoggal is. Nyitás után 1 órával már térdeltek rajtuk a TEKesek!
2023. aug. 8. 08:58
4/31 anonim válasza:
*a cbd se az
2023. aug. 8. 08:58
5/31 anonim válasza:
És azért 3 hónapot kapott mert azt mondták hogy 5g 30%-os virág volt nála és mivel 1g tiszta HHC felett volt, már nagy mennyiségnek számít. Alatta elterelőre küldték volna.
2023. aug. 8. 09:00
6/31 anonim válasza:
De a virág az más kérdés, mert a virágzat az önmagában tiltott Magyarországon, a Bulldognak is ez volt a problémája, tőlük is a viragzatott foglalták le
2023. aug. 8. 09:30
7/31 anonim válasza:
Meg más kérdés a felelősségé, tehát minden létező oldal az irja, hogy nem tiltott s van olyan amely egyenesen azt állítja legális, és ennek a fényében a felelősség szerintem megoszlik
2023. aug. 8. 09:31
8/31 anonim válasza:
Szerintem ez egyik fogyasztót se vigasztalja hogy az eladó is ül.
Egy ismerős ismerőse amúgy hhc gumicukorért került elterelőre (20x25mg, tehát a határérték fele) szóval nem csak a virágra vadásznak. Vaperől nem tudok semmit viszont.
2023. aug. 8. 10:14
9/31 anonim válasza:
De én azt nem értem ebből, hogy ezeket az emberekt, hogy fogják meg!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!