Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Ha rendelek hhc pent csomagatv...

Ha rendelek hhc pent csomagatvevopontra akkor nem fognak lecsukni vagy barmi?

Figyelt kérdés
segitsetek mert nagyon gondolkozom most ezen, de nem jutok dulore😂

#csomag #illegális #HHC #csomagátvevőpont
2023. aug. 2. 20:01
1 2 3 4
 11/31 ASegélyember ***** válasza:
Hol írják hogy a virág illegális? Sehol sem találok róla infót.
2023. aug. 8. 10:23
 12/31 anonim ***** válasza:
Ismerős ismerősét pl úgy fogták meg gumicukival hogy látták az utalást. Ismerőst a virággal meg úgy hogy a depoban megérezték a szagát. Én 3x rendeltem, engem nem fogtak meg, de már nem mernék kockáztatni :D
2023. aug. 8. 10:23
 13/31 ASegélyember ***** válasza:
De ez szemétség nincs is róla konkrét törvény hogy nem szabad mégis elvihetnek. Nem is tiltólistás nap mint nap reklámozzák Facebookon. Akkor hogy is van ez?
2023. aug. 8. 10:26
 14/31 ASegélyember ***** válasza:

A végtermék akkor tekinthető legálisnak , ha az 0,2%-os THC törvényes határérték alatt marad, és a kiindulási anyag technikai vagy CBD kenderből származik. Ebben az esetben Magyarország területén legális.

Most akkor mi az igazság? Legális de mégse. A virág illegalitásáról meg szintén semmi. Most komoly hogy csak tapasztalat van törvény nincs és meg kell várnod hogy kattanjon a bilincs mire rájössz hogy hopp ez illegális. Az komoly

2023. aug. 8. 10:32
 15/31 anonim válasza:
Szerintem ez nem igaz, meg mi az hogy látták az utalást? Nekem ez nem hihető
2023. aug. 8. 10:57
 16/31 anonim ***** válasza:

A bank jelezte a hatóságoknak hogy olyan tranzakciót észlelt ami kábítószerkereskedelemre enged következtetni. (Kedvezményezett neve az volt hogy hhcworld)

Nem kell elhinni, csak gondoltam szólok hogy vigyázzatok hogy minél kevesebb embert szivassanak meg a kékek!

2023. aug. 8. 11:04
 17/31 anonim válasza:
Hát én tegnapp rendeltem pont a Dr.Kendertől és nem csuktak le.
2023. aug. 8. 11:24
 18/31 anonim válasza:
Meg hát ők is árusítják
2023. aug. 8. 11:24
 19/31 ASegélyember ***** válasza:
100%

16,

Ez azért hülyeség mert:

„törvény 5. §-ának megfelelő termék a 167/1998. Ipari, műszaki és kertészeti célokra tervezve. Közvetlen fogyasztásra vagy dohányzásra nem alkalmas”

Ergo meg szabad rendelni csak nem szabad elfogyasztani, aminek következtében hiába észlelik az utalást amíg nem gyújtod meg és szívod addig nem tehetnek veled semmit 😌

2023. aug. 8. 11:33
 20/31 anonim válasza:
Egyetértek az előttem hozaszoloval, szerintem is itt más lehetett a helyzet
2023. aug. 8. 11:39
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!