Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mik kellenek egy Windows...

Mik kellenek egy Windows Vistához hogy az egyéb programokat (PL.: játék,stb.) működjenek?

Figyelt kérdés
Van egy IBM T42-es laptopom amin WindowsVistát raktam föl, (azt most hanyagoljuk hogy így a vista, úgy a vista) és azt szeretném használni mikor távol vagyok az otthonomtól. És ha akarnék is rajta kockulni akkor persze ahhoz kellenek játékok, de azok hogy normálisan is elindulhassanak azokhoz persze kellenek különféle illesztőprogramok. És az lenne a kérdésem hogy milyen programok kellenek ahhoz hogy PL.: egy San Andreast, vagy egy NFS elindulhasson rajta? (itt most arra gondolok hogy JAVA meg hasonló illesztő programok) Elöre is köszönöm!

ma 14:31
 1/2 anonim ***** válasza:
ma 14:39
 2/2 A kérdező kommentje:
1# Nem erre gondoltam hanem olyan illesztő programokra ami által el is tud indulni a játék és nem azt írná ki hogy "ez az illesztő program nélkül nem fut az őn gépén"
ma 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!