Windows XP-t használok. Törölhetem-e azokat a programokat a listábol, amelyek mellet azt írja pl. : használva:Ritkán, utolsó használat: 2012.12.5. Több ilyen is van, merjem-e törölni ezeket?
Figyelt kérdés
2014. dec. 1. 14:13
1/8 anonim válasza:
Nézd meg, hogy melyik mi, kell-e neked egyáltalán. Ha nem, akkor töröld.
2/8 anonim válasza:
Én ez alapján nem törölnék semmit.
Szerintem hibásan tartja nyilván ezeket az adatokat a Windows. (Pl. láttam már olyat, hogy X játékra is egy régi dátumot írt, közben meg mondjuk naponta játszottam vele.)
Inkább név alapján próbálj meg rájuk keresni először a fejedben (használod-e?, más fejében: használja-e?). Ha nem ugrik be róla semmi, akkor utánanézni az Interneten (Google, vagy akár itt rákérdezni, hogy mi az, mire való, stb.). Végül a kapott, gyűjtött információk alapján eldönteni, hogy szükséged van-e rá. Ha nincs, akkor pedig szerintem lehet törölni.
3/8 anonim válasza:
Amúgy 2012.12.5 óta nem lett újratelepítve a gép?
4/8 A kérdező kommentje:
A gép 2012 Novemberben volt újrarakva. Köszönöm a válaszokat.
2014. dec. 1. 18:58
5/8 A kérdező kommentje:
Magyarázatként még annyit, azért szeretnék törölni a programokból, hogy terület szabaduljon fel a lemezen, ami igen-igen csökken.
2014. dec. 1. 19:03
6/8 anonim válasza:
Nem, csak a felesleg programokat töröld, a legutolsó használatot helytelenül írja ki
7/8 anonim válasza:
Inkább töltsd le a SpaceSniffer nevű progit, ami szépen megmutatja neked, hol vész el az a sok hely. Pl a Temped is lesz vagy 5 giga ennyi idő után, aztán ott van az a 8 gigás valami, amivel egyszer akartál valamit csinálni, de elfelejtetted. Ingyenes amúgy.
8/8 A kérdező kommentje:
Úgy tudom a Temp mappákat törölhetem mindet, de ott vannak valahol a Windows frissítésekor keletkezett mappák ($jellel)csak nem tudom hol keresni, azokat is törölnöm kellene. Elfelejtettem megírni, hogy eléggé az elején tartok a számítógép ismeretében. Segítsetek légy szi.
2014. dec. 2. 09:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!