Megrázhatja az áram a nagyanyámat egy ilyen eszközzel??
Figyelt kérdés
Nagyanyámra rásóztak elég borsos egy akupunktúrás toll baromságot ami bizsergő érzést ad ha hozzáér a bőrhöz. Egy darab AA elemmel működik 110v os feszültsége van. Nagymuter használja minden nap mert hisz benne, hogy segít a fájdalmain,minden baján.
Én félek, hogy akár halálos áramütést is kaphat így.Lehet baja?
2023. jún. 12. 21:25
2/19 anonim válasza:
Lehet. Ha valami gagyi cucc, nincs bevizsgálva, fogalma sincs senkinek sem, hogy ténylegesen milyen feszültségen és árammal működik. Főleg ha valami szívproblémája is van, akkor semmiképp se használja! Ha pacemakere van, akkor meg aztán pláne ne!!
3/19 anonim válasza:
Ne viccelj már, 1 db elem szerinted agyon tud csapni?
Eleve ilyen elemes cucc nem igazán tud áramütést okozni.
5/19 anonim válasza:
4. Mert 1 db elem nem tud kifejteni akkora áramot, egyszerűen nincs benne annyi feszültség, de még 2-ben sem!
6/19 anonim válasza:
Szerintem feküdj le ötös hülyeségeket beszélsz
7/19 anonim válasza:
6. Rázott már meg elemes készülék?
8/19 anonim válasza:
Régen a zsebtelepet nyelvvel ellenőríztük, hogy jó-e, úgy érzett az ember kicsi bizsergést.
De 1db AA elem nem fog áramütést okozni. Sokkolók működnek 3db AA elemmel és ott több ezer foltról beszélünk, de ott is ugye inkább ilyedtséget okoznak még az ilyen játékok, nem úgy mint a filmekben.
9/19 anonim válasza:
ne a fürdőkádban csinálja csuromvizesen
10/19 anonim válasza:
Úristen, kérdező, szólj a pszichiáterednek, hogy növelje meg a xanaxodat! Apukádnak is, hogy nehogy villanyborotvával bizsergetni merészelje a bőrét, meg nekem is, hogy az istenért, nehogy elektromos fogkefét dugjak a számba! A fogfúróról már nem is beszélve!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!