Okos órák meddig bírják töltés nélkül? Ha elmegyek 1 hónapra áram nélkül valahova azt csak a mechanikus órák bírják?
okos óråk 1 napot birnak. egy hónapot a gombelemel müködö órák birják nyilvån.
ugyhogy elég buta kérdés .
És ezzek a rendes órák meddig bírják?
Van olyan amihez évekig nem kell hozzanyulni és pontos és működik?
Régen a monokróm LCD-s kvarcórák, kis gombelemmel elég jól bírták, vagy egy évig, ha jól rémlik.
Talán az ébresztő csipogás rövidített valamennyit rajta.
Nekem Galaxy Watch Active 2 van, ez mát rendes okosóra, 2021 júliusában vettem.
Van több fajta energiatakarékos módja, a legtakarékosabb "csak óra" móddal 42 napot írt azt hiszem teljes töltéssel.
Most rendeltem egy casio g shock állítólag 3 évig bírja az elem?
Tényleg bírja a vizet ? Azt írják 200 m ig jó de ez reális?
Amúgy van néhány okos óra, aminek a kijelzője egyben napelem... ott a töltés egy kis(nagy) napoztatással megoldható (gondolom). Pl:
Azt nem tudom, hogy teljesen feltölthető a saját napelemével, vagy az csak üzemidő hosszabbításra alkalmas. De azt írják a napelemes verzó 22 napot bír egy töltéssel (nyilván laborkörülmények között)
De nézz szét, más gyartónak is vannak hasonló termékei.
Pl:
G shock ban is van ilyen napelemes de amúgy azt nem értem miért van hogy egy óra 450 e és van hogy majdnem ugyan olyan típus 40 e
Van amiből limitált darabot gyártanak és az piszok drága és van amiből többet?
Vagy az olcsóbbak egy idő után nem pontosak ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!