Feszültségmérő ceruza az tényleg jó termék?
2023. jan. 26. 05:22
1/4 Ypszilon1980 válasza:
Nekem nem ilyrn van, de hasznos lehet, ha éppen meg akarod tudni van-e a vezetékben fesz., vagy a falban hol megy a kábel, de fontos az érzékenység is, mert nekem pl van egy hasonló pen, de az alapból multiméter csak van ilyen funkciója is, de sokszor nem is érzékel valami miatt.
2/4 anonim válasza:
Nem bíznám rá az életem.
Valamelyik multiméternek is van ilyen funkciója.
4/4 anonim válasza:
Kritikával kell kezelni a jelzését:
- ha nem jelez, akkor vagy van feszkó, vagy nincs
- ha jelez, akkor valami biztos van, de lehet, hogy csak kapacitív "áthallás"
Nekem többféle is van, tavaly Százhalombattán jól jelezte a 120 kV-ot is. :D
Százhalombattán nem kell a szántásba bemenni, és/vagy néptelen mező melletti úton megállni az autóval, a Tesco parkolójában le lehet állni, 30 lépés a 120-as vezeték alá kerülés, és a mérés után meg az ember be tud vásárolni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!