Ha van egy termék amire van garancia, és én szét szedem, akkor hogyan tudják meg, hogy én egyszer már szétszedtem az eszközt?
Figyelt kérdés
Most olvastam itt gyk-n hogy a csavarokon látszik hogy kopot picit, de meg lehet úgy oldani, hogy ne látszodjon, hogy már egyszer szét lett szedve az eszköz? Ha igen, nem kell el mondani hogyan.2022. dec. 20. 21:48
1/18 anonim válasza:
Olyan részeket tartalmaz, amik sérülnek szétszedéskor.
Nem kerülhető meg.
2/18 anonim válasza:
Van például festékzár vagy matrica 1-1 csavaron. EZeket lehetetlen sérülésmentesen megbontani.
3/18 A kérdező kommentje:
A kérdés oka igazából az, hogy egy csávotól veszek JBL Charge 5-t és van rá garancia is, azt mondta a harmannál dolgozik, és neki kedvezmény van vagy mi, (gondolom olcsóbban kapja meg ott a termékeket), és így pénzt keress. Most én, arra gondoltam, hogy nem e rendelte ebay-ről alkatrészekből össze tette, de nem hiszem, mert akkor eleve nem lenne garancia rá.
2022. dec. 20. 22:04
4/18 anonim válasza:
Olyannal is találkoztam már, hogy a készülék belsejében volt 1 matrica, ami a szétszerelésnél ugye fényt kapott, ekkor megjelent rajta 1, felirat, hogy pont most vesztetted el a garanciádat.
5/18 anonim válasza:
Hidd el, megoldják, hogy látszódjon, bármennyire óvatosan próbálod szétszedni.
6/18 A kérdező kommentje:
Akkor a gyárban, hogy oldják meg hogy ne legyen nyoma? Ott pl nem sérül a csavar?
2022. dec. 20. 22:06
7/18 A kérdező kommentje:
És úgy hirdeti, hogy új bontatlan.
2022. dec. 20. 22:07
8/18 A kérdező kommentje:
Add hozzá nekem, jótállási jegyet. Akkor eleve nem lehetséges hogy ebay-röl rendelte igaz? Hisz a jótállás egy fajta "bizonyiték, hogy tényleg úgy vette a harmannál ügye?
2022. dec. 20. 22:16
9/18 anonim válasza:
Ha túl olcsó, hogy igaz legyen, akkor nem igaz.
Lopott vagy hamisítvány, vagy bármi. (Az mondjuk biztos, hogy nem ő rakta össze alkatrészekből, ez elég debil elképzelés)
10/18 A kérdező kommentje:
Hát 70.000 ft újon, és 50.000 ért adja el
2022. dec. 20. 23:18
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!