Hova forduljak, ha duplán lett levonva egy termék ára, és már több emailt is írtam nekik és semmi reakció, semmi visszautalás?
valós, cég régen is rendeltem már onnan.
Várjak 14 napot mire letelne a visszautalási idő?
Emailt írtam nekik, telefonon nem elérhetőek mert a központi szám azt mondja, hogy csak emailes megkeresés van. De arra már több napja nem válaszolnak.
nov 19
19 szombat volt. Szóval tegnap és ma dolgoztak. Ha 8-kor kezdenek, akkor sem dolgoztak ma még 2 órát sem. Tegnap meg 8-at. A kevesebb mint 10 óra az mióta több nap? :DDDD
Még el sem jutott addig, hogy foglalkozzanak a megrendeléseddel, valószinüleg csak a pénzekiekkel foglalkoznak még...
Banki ügyintézés se nagyon nincsen hétvégén... Ráadásul a revolut nem is magyar cég. Mire körbeér a dolog jó sok nap fol eltelni.
Egy dolgot tudsz tenni, vársz
Ha nem utalják vissza akkor fogyasztóvédelem
Nem biztos, hogy látták a hibát.
És miért pont 14 napot vársz?
írtam nekik többször is emailt képernyőképpel
mert Revoluton az van h 7-14 nap is eltelhet mire a visszaterites megerkezik a szamlara ha a cég elinditotta a visszautalast
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!