Nedes Hazel dimmelhető led lámpám van de sehogy sem tudom kikapcsolni! Ilyen a termék alapból, vagy hibás?
Figyelt kérdés
Konektortba lehet bedugni de amint bedugom, már világít és a fokozaton lehet állítani, de kikapcsolni már nem lehet! Hiába nyomom duplán vagy hosszan! Lehetséges, hogy a termék hibás?Egyébként Usb-sen is tölthető úgyhogy au is érdekelne, hogy hogyan tudom tölteni2022. jún. 21. 23:16
1/5 anonim válasza:
Valamit benéztél.
A Nedes Hazel egy asztali tölthető LED-lámpa, közvetlenül nem lehet a konnektorba dugni:
Szóval akkor milyen lámpád van?
2/5 A kérdező kommentje:
A dobozon az áll, hogy ez a lámpa az! De tölteni hogyan tudom?
2022. jún. 23. 15:11
3/5 anonim válasza:
A töltővel, amit adtak hozzá.
Ugye nem akarod azt mondani, hogy a töltő vezetékének a végén lévő dugót és a lámpán lévő csatlakozóaljzatot (gy.k: lyukat) nem tudo összepárosítani...
4/5 A kérdező kommentje:
Én nem kaptam töltőt a lampámhoz
2022. jún. 24. 11:57
5/5 anonim válasza:
Akkor milyen aljzat van rajta? Nem hinném hogy mini USB, az túl régi. Micro USB, vagy USB-C. Fogsz egy ilyen töltőt, és beledugod. És hogy teljesen egyértelmű legyen, a töltőt be kell dugni konnektorba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!